Завръщането на Батман

Още един филм от сагата за Черния рицар ще зарадва феновете догодина.

 

 

Сюжетът

Филмът ще разказва за първите стъпки на Брус Уейн като борец за справедливост в началото на 90-те години. Засега се знае, че визуалният разказ ще бъде по-тъмен и мистериозен от предшествениците си. Възможно е филмовата лента да постави началото на нова трилогия-арка, разказваща по-отблизо за първите години от живота на Батман.

Режисьорът

Мат Рийвс, известен с „Войната за планетата на маймуните“, „Зората на планетата на маймуните“ и „Чудовищно“, има честта не само да разкаже подобаващо за началото на Човека прилеп, но и да зарадва безбройните му почитатели.

Актьорите

Въпреки че кастингът все още не е приключил, вече се знаят имената на актьорите, които ще изпълнят главните роли: Робърт Патинсън се превъплъщава в Батман, Пол Дейно се превръща в злодея Гатанката, Зои Кравиц е Селина Кайл (Жената котка), а комисар Гордън ще бъде изигран от Джефри Райт.

Премиерата

Очаква се лентата да се завърти по кино салоните от 25 юни, 2021 г, но  предвид навика на „Ди Си Комикс“ да мести датите на излизане на филмите си („Батман срещу Супермен“ и „Жената чудо 1984“), няма гаранция, че и тази премиера няма да претърпи промяна.