„Преродената“ Селин Дион – с нов албум и отново на върха

Преди броени дни канадската суперзвезда пусна на пазара новия си албум„Courage”.  Сингълът ѝ „Courage“ пък продължава да бъде в челните позиции на всички световни музикални класации. Селин, любимката на милиони мъже по света, показа на всички, че не спира да кипи от енергия, творчество и любов.

Селин Дион се завръща по-силна от всякога … или по-смела от всякога с новия си хит сингъл „Courage“. Модерен, секси и епичен – точно по такъв начин може да бъде описан новият ѝ албум, който включва в себе си и много други хитове като „Imperfections“  или „Lying down“ (написана от Sia).

Албумът е записан в американската звукозаписна компания Columbia Records и е съставен от три музикални жанра: поп, софт рок и електронна танцова музика. На официалната обложка на преден план е застанала самата певица, носеща красива, блестяща червена рокля, чиято лява презрамка е паднала. Зад нея се вижда горящ огън, чрез който 51-годишната знаменитост символизира своето възкръсване след смъртта на съпруга ѝ. Дизайнерският подход очевидно е много печеливш, защото чрез своя публикация в социалната мрежа Twitter американското музикално списание Hits Daily Double обяви, че Селин Дион е отново на първо място в класациите след три поредни успешни десетилетия.

Дион знае точно как да продължава да очарова безбройните си фенове по цялата планета, след почти четиридесет години на сцената – най-вече в родния ѝ Квебек и във Франция. Именно благодарение на общите им хитове с Жан-Жак Голдман тя успя да завладее сърцата на французите. Днес всеки неин френски албум бележи огромен успех, но с помощта на знанията си по английски език, тя е една от фаворитките и на публиката в Съединените щати. Впрочем не е никак лесно чужденец да се задържи толкова време на тамошния музикален връх, особено една френскоезична канадка, тъй като конкуренцията в САЩ е много жестока. Една звезда може много лесно да бъде запратена в забвение, дори и след стотици милиони продадени албуми.

Така че изпълнителката на „My Heart Will Go On“ си остава безспорна кралица сред големите световноизвестни музикални таланти – даровита, божествена и преродена.

Previous articleFerrari P80/C е уникат за милиони евро
Next article10 снимки, показващи защо Япония изпреварва останалите държави