Вечеря под звездите на брега на океана

Най-добрите калифорнийски заведения,от които се разкриват невероятни гледки. 

                                                                                                                  

През лятото ни се иска да се наслаждаваме на природата колкото се може повече,  дори когато отиваме на ресторант. Интернет изданието Only in Your State е подбрало топ-10 на заведения в Южна Клифорния, с гледки, които спират дъха и превръщат вечерята в незабравимо преживяване.

 

 

Mister A’s в Сан-Диего

Ресторантът Mister A’s винаги е бил смятан за най-романтичното място на Сан Диего. От него се открива великолепна панорама към града. Тя е особено красива вечер, когато Сан Диего блести с хиляди светлини.

 

Nelson’s в Terranea Resort в Ранчо Палос Вердес

Вечерята в това заведение се случва под звездите, направо на брега на Тихия океан, а изгледът към остров Каталина и фара Пойнт Висенте, добавят приказна романтика на преживяването.

 

Salt Restaurant and Bar в Марина дел Рей

Този ресторант сервира вечерята на посетителите в яхтено пристанище. Менюто съдържа иновативни ястия, приготвени само от най-добрите продукти.

 

Top of the Notch в планината Болди

Това е чудесна възможност да се храните на надморска височина от 7800 фута (2.38 км). Ресторантът предлага зашеметяваща гледка към планината. А през зимата можете да се присъедините към скиорите, за да слезете до „цивилизацията“.

 

Orange Hill в град Ориндж

Посетителите наричат този ресторант „подслон на върха на хълма“, защото е разположен нависоко с обширен изглед от окръг Ориндж до остров Каталина.

 

Island Prime/C-Level в Сан Диего

От това заведение, разположено на остров Харбър, се разкрива вълшебна гледка към океана и град Коронадо.

 

Peaks в Палм Спрингс

Ресторантът се намира на надморска височина от 8 хил. фута (2.43 км) и предлага зашеметяваща гледка към долината Коачела.

 

Castaway в Бърбанк
Това заведение е спиращ дъха „скрит скъпоценен камък“ в сърцето на хълмовете на долината Сан Фернандо.

 

Nobu в Малибу

В ресторанта няма нито една маса, от която да не се разкрива гледка към океана. Всеки посетител може да разчита на меко кресло, вкусно суши и изискано обслужване.

 

Ресторант- хотел  Mt. Ada в Авалон

Заведението е разположено в бившата лятна резиденцияна Уилям Ригли-младши и е кръстено на съпругата му Ада. Ресторантът предлага красива гледка към залива на Авалон на остров Каталина.