Тенденции ЕСЕН 2019: обувки на ток

Колкото и да не ни се иска…лятото свършва и отстъпва място на жълто-оранжевите есенни дни. Добрата новина е, че ще можем да разнообразим гардероба си. Винаги има нещо вълнуващо в това да започва нов сезон, да прибираме в гарероба дрехите от предишния и да сменяме стила.

От равните летни сандалки за плаж и провокативните високи токове с тънки каишки за горещи партита, преминаваме към затворени обувки. Искате ли да се чувствате удобно на работното си място и в същото време да бъдете неотразима, да вървите със замах и стилна походка? Ще се зарадвате, когато ви кажем, че обувките с дебел ток са не просто модерни, те изглеждат неустоимо!  Ето най-добрите есенни обувки, с които да се въоръжите:

1. Черни объвки с дебел ток и заострен връх – черното е класика, да. Всяка дама трябва да има поне едни изчистени черни обувки в гардероба си, които биха стояли добре и с панталон, и с пола, и с рокля и като цяло с каквото и да било. Нашият съвет е – при черното заложете на велур – излгежда много по-стилно и красиво!

2. Телесен цвят и заострен връх – неутралните цветове също са задължителен цвят, който трябва да присъства в колекцията ви от обувки. Препоръчваме да се спрете на него ако искате да акцентирате върху част от облеклото или бижутата си. При обувки телесен цвят ви съветваме да изберете лак.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. Хищник на работното място – за силните дами, които не се притесняват да изразяват себе си и стила си – обувки на ток с животински принтове са тотален хит. Съветваме ви да ги съчетаете с по-семпъл тоалет – черен панталон е винаги добро решение. Много е важно да не използвате повече от един принт в облеклото и аксесоарите си – границата между изискано и кичозно понякога може да е само една част от облеклото, особено ако това е чанта тип „зебра“, носена с леопардови обувки.

4. Бордо и лак – не особено обичайна комбинация, която обаче може да привлече всички погледи към вас. Тези обувки, съчетани с тъмно син деним, могат да ви гарантират добър външен вид, удобство и стил.

5. Златното момиче на офиса – златистите цветове са изключително подходящи за есента дори и в ежедневието (за вечерни аксесоари са винаги на мода!). Особено за началото на есента, когато летният тен още не си е отишъл съвсем. Съчетанието на златисто именно с есенни топли цветове като светло кафяво е прекрасна идея за офис аутфут, който ще събира погледи.

6. Вечното червено –не просто топъл, а направо горещ цвят. Подходящ за вкарване на настроение и цветност в сивите и мъгляви есенни дни. Препоръчваме ви да го съчеаете с деним или нещо черно, което да не е прекалено ярко или искрящо. Но пък по самите обувки може да си позволите орнаменти, малко пухчета или някоя златна халка. В такъв случай залагайте на велур, за да не изглеждат прекалено кичозно обувките.