Честит рожден ден на Брус Уилис!

Днес, 19 март, най-неуязвимият герой на Холивуд, човекът, който умира трудно, навършва 65 години. Брус Уилис не е просто прочут актьор,  името му е символ на цяла епоха в съвременното кино. Мъжеството, смелостта, харизмата и уникалният талант на този човек разцъфтяха пред очите на цяло поколение хора.

 

Към днешна дата актьорът е изиграл над сто роли във филми, които зрителите ще помнят дълго. Той е признат майстор на превъплъщението: детектив, комичен герой, романтичен герой, супергерой и спасител на света – „Криминале”, „Петият елемент”, „Армагедон”, „Шесто чувство”, разбира се „Умирай трудно”, и още много други филми, в които се справя еднакво успешно.

Ето какво казва Беус Уилис за живота, за кариерата, за любовта, за мъжете и жените…

Общественото мнение е мнението на тези, които никой не пита.

Животът не е кино. В него няма дубли.

Ако се страхувам,, значи съм на правилното място в точното време.

Когато бях момче, 40-годишните ми се струваха старци.  Сега не усещам тежестта на годините, но виждам бръчките по лицето си. Смял съм се твърде много! В сърцето си все още съм млад, на двадесет и пет години Но се отказах от пиенето. Когато имате децата, не е добре да се напивате. Искам да живея по-дълго заради децата си.

Завистта е опасна. Тя ви разрушава и може да погуби приятелството и кариерата ви за миг.

Дори и най-отявленият пацифист ще се бори за живота си, ако някой се опита да го убие. Когато става въпрос за живота ви, не ви пука за убежденията. И ако нямате оръжие, ще биете с камък или ще грабнете стол.

Съвременната религия е отражение на съвременната митология. Странно е, че се намират хора, които още възприемат Библията буквално.

Знаете ли кой е истински неудачник? Този, който толкова се страхува да не загуби, че никога не би се осмелил дори да опита.

На можете да върнете миналото. Но със сигурност можете да не го повтаряте.

Не слушайте онези, които казват, че да бъдеш актьор е тежък труд. Тежък труд е да работиш здраво във фабриката в продължение на 20 години. Или ден след  ден да ходиш на работа, която мразиш.

 Животът е кратък, дори да доживееш до деветдесет. Ценете  всеки момент, всеки час, всеки ден, защото докато мигнете, всичко ще свърши. Абсолютно съм сигурен, че за повечето хора смъртта  идва неочаквано.

С  оплешивяването Бог ми казва, че съм само човек.

Когато ти е трудно има два варианта: да се покориш или да минеш през огъня.

Любовта и бракът са като градина, за която трябва да се грижиш всеки ден.

Хиляди пъти съм казвал на жена си, че я обичам, и нито веднъж  не казах „прости”.

Винаги съм бил доверчив. Преди да стана известен доверчивостта ми носеше проблеми.  След като станах известен доверчивостта ми носи още повече проблеми.

Жените са по-силни от мъжете.  Особено майките. Но майчинството е най-ниско платената работа.

Да се ожениш е лесно, трудно е да се разделиш.

Аз съм мъж. И ще пребия всеки, който ми казва, че не съм мъж, само защото косите ми оредяват.

Винаги ме е вълнувал въпроса: какво е да си мултимилионер. И непрекъснато се налага да си припомням, че аз съм мултимилионер.

Не страдам от звездна болест: не настоявам  да сложат в стаята ми 40 свещи, или да махнат от полезрението ми всички бонбони със зелен цвят.

Не вярвам в клетви от типа: Ще те обичам вечно.

Най –важното в любовта е приятелството.

Всъщност всички мъже се водят от първобитен инстинкт, който им казва: Размножавайте се по всякакъв начин! Затова се опитват да спечелят колко може повече пари, това е като стръв.