Часовникът – бижуто на мъжа

Изключителният Royal Oak Concept Laptimer  на Audemars Piguet е вдъхновен от личността на легендарния Михаел Шумахер. Часовникът е посланието на марката към високите технологии в автомобилния спорт и в производството на яхти.

Classic Fusion Dallas на Hublotе е доказателство, че спортно-елегатният стил не изключва безупречната визия и перфектните технически характеристики.

Patek  Philippe  Gondolo  е изискан часовник, чийто модерен дизайн е резултат от двугодишни творчески търсения. Съчетава се безупречно както с официалния, така и с деловия мъжки имидж.

Турбийонът Richard Mille RM056 е изработен от авангардни материали, които се използват в производството на автомобилите за „Формула 1“ и в апаратите за космически изследвания. Сапфиреният кристал и бялото злато завършват съвършената му визия.

Cartier адресира своя Crash Skeleton към ценителите на лукса и нестандартните решения. Корпусът на часовника е от розово злато, каишката – от крокодилска кожа, а ексклузивният му дизайн едва ли се нуждае от коментар.

Футуристичният MB& F Space Pirate докосва въображението, за да ни изпрати на едно изумително пътешествие напред във времето. Оригиналният контур на циферблата напомня космическо устройство, подчертавайки усещането за лукс и съвършенство.

Нестандартният Flying Tourbillion е поредният пример за техническата виртуозност  на бранда Louis Vuitton. Провокативният му и елегантен дизайн оставя без дъх ценителите на стойностното в света на часовниците.