Special Топ 5: Най-скъпите коли в света

Новата ни рубрика Special Топ 5 стартира с класация на най-скъпите автомобили на света. За всеки е удоволствие да гледа тези произведения на изкуството. Ето и нашият топ 5, който ще ви накара да се размечтаете.

На 5-то място нареждаме изключителната Ferrari F60 America. Цената на тази кола е 3.2 млн. долара.  Компанията е предвидила само 10 броики, за истинските ценители.

Номер 4 е Bugatti Mansory Vivere. Ще можете да се насладите на този суперавтомобил само за „скромната“ сума от 3.4 млн. долара.

На 3-та позиция представяме Lykan HyperSport. Автомобилът е произведен от ливанската компания W Motors. Това е първият суперавтомобил направен в Близкия изток. Феновете на този спортен модел ще могат да го имат за 3.4 млн.долара.

На почетното 2-ро място нареждаме Lamborghini Veneno. Със своя аеродинамичен дизайн, това бижу изглежда като излязло от филм за Батман. Въпреки, че не е най-бързият от автомобилите в тази класация, той е с най-ограничени бройки, едва девет произведени автомобила. А цената му е 4.5 млн.долара.

И златният медалист, заемащ 1-во място на нашата класация е: Koenigsegg Ccxr Trevita. Това произведение на изкуството е с мощност 1000 к.с. , която може да ви отдведе от 0 до 100 км в час в рамките на три секунди. Цената й е 4.8 млн. долара.