Сиа стана баба на 44 години

Преди броени дни култовата певица сюрпризира света с новината, че единият от синовете ѝ я е направил баба. Ето за какво става въпрос:

 

 

В интервю с новозеландеца Зейн Лоу за Apple Music, родената в Аделаида, Австралия, звезда оповести щастливата новина: „На моя най-малък син му се родиха близнаци. Вече съм баба!

Преди една година Сиа Фърлър осинови две пълнолетние момчета от системата за приемни грижи. Оказало се, че младежите страдат от психологически разстройства, което само още повече мотивирало австралийката да ги вземе под крилото си. Въпреки това изпълнителката на „Chandelier“ сподели хубавата новина едва преди два месеца.

Младата баба все още свиква с мисълта, че е майка, това не ѝ пречи да сияе от щастие: „Синовете ми ме наричат Нана, въпреки че се опитвам да ги науча да ми казват Лови (гальовно име за любим човек, използвано в англоезичния свят), като Крис Дженър. Казвам им: „Наричайте ме Лови!“ – смее се тя.

Впрочем, Сиа е решена да се бори упорито за тяхното щастие: „Станах ваша майка, защото ви обичам. И нямам нищо друго за правене, освен да ви обичам. Не искам да ви видя в затвора. Най-сетне постигнах моите професионални и лични цели.“ – декларира тя.

Няма никакво съмнение, че певицата, която се стреми с всички сили да бъде добра майка, със сигурност ще бъде и много грижовна баба. Все пак животът ѝ не винаги е бил лек.

Певицата без прочутите си перуки.

Когато е на 22-годишна възраст, приятелят ѝ загива в автомобилна катастрофа в Лондон. През 2010-а ѝ се налага да отмени множество събития и турнета, за да може да се лекува: диагностицирана е със синдрома Елерс-Данлос (нарушение в синтезата на колагена, при което тъканите стават по-крехки и еластични) и страда от Базедова болест (автоимунно заболяване на щитовидната жлеза). През 2014-а се омъжва за създателя на документални филми Ерик Андерс Ланг, но след две години се развеждат.