Ще се омъжва ли Селена Гомес за Бил Мъри?

Филмът „Мъртвите не умират“ предстои да излезе по кината това лято. В лентата Селена Гомес си партнира с Бил Мъри и Тилда Суинтън, a сюжетът е насочен към климатичните промени, политиката в САЩ и неспособността на човечеството да се откъсне от смартфоните и интернет.

 

Селена Гомес съобщи, че се омъжва за Бил Мъри. Популярната актриса и певица наскоро направи своя дебют на червения килим на филмовия фестивал в Кан, където беше представен и филмът с нейно участие „Мъртвите не умират „.

Звездата качи няколко снимки от фестивала в социалната мрежа „Инстаграм“ и написа към поста си: „Първият ми път в Кан. За мен е голяма чест да съм част от този филм, с Джим и целия екип. Между другото – аз и Бил Мъри ще се женим“.

68-годишният Бил Мъри е част от актьорския състав на филма и двамата със Селена Гомес позираха за снимки на червения килим. Възрастовата разлика между тях породи сериозни съмнения в почитателите на певицата дали не става въпрос за обикновена шега на Гомес или за оригинален начин да промотират новия филм. Разбира се има и фенове, които приемат тази новина сериозно и изразяват своето разочарование и шок от решението на 26-годишната звезда.

В скорошен коментар Бил Мъри сподели мнението си за Селена: „Наистина я харесвам. Тя е необичайно ярка. Тя е мила и естествена поп икона, която наистина харесвам“. Новината за брак между Селена Гомес и Бил Мъри все още не е ясно дали е вярна или е просто закачка от тяхна страна, но определено шокира и смути феновете, предизвиквайки смесени реакции.

Селена Гомес е изключително популярна в социалните мрежи и много последователи се интересуват от личния й живот. Макар продължително време тя да бе най-следваната известна личност в „Инстаграм“, наскоро звездата сподели своето негативно отношение към социалните медии: „Разбирам, невероятно е, че можем да използваме всякакви платформи, но е и плашещо. Мисля, че е опасно, особено за младите момчета и момичета, защото интернет не ти дава никаква безопасност. Социалните мрежи имат катастрофален ефект върху моето поколение. За мен това не е реалният живот, в социалните мрежи няма нищо истинско. Знам, че гласът ми се слуша и ме следят много хора, затова съм отговорна. Изключително внимателно подбирам какво споделям в интернет“.