Риана с нов коз за 2020-а: Първата ѝ спирала за мигли излиза на пазара

След фон дьо тените, палитрите за сенки и гланцовете за устни, Риана е решила да зарадва лоялните си фенове с нова придобивка. Става дума за лансирането на първата ѝ спирала за мигли. Ето какво се знае досега:

 

По всико личи, че звездата от Барбадос няма намерения скоро да забави крачка. Още от стартирането на модната ѝ къща Fenty Beauty, през септември 2017-а, Риана успя да пусне в продажба няколко доста сполучливи и високачествени козметични продукти (фон дьо тен, палитра за сенки, гланц за устни). Модните ѝ успехи се увеличават, страницата на Fenty Beauty в Instagram вече има близо 9 млн. последователи, да не говорим за личната страница на певицата в социалната межа – 78.1 млн. последователи, а звездата продъжава да покорява нови върхове. Впрочем козметичната ѝ линия е сред най-добрите на пазара. Чернокожата знаменитост даже измести издаването на нов музикален албум  на заден план, за да може изцяло да се концентрира върху кариерата си на моден дизайнер. Неотдавна тя се премести да живее в Лондон, за да е по-близо до модната си къща, чийто централен офис е в Европа.

Но преди новата ѝ линия за грижа за кожата Fenty Skin да излезе на пазара, ще я изпреври спиралата за мигли Full Frontal Volume, LIFT & CURL MASCARA. А ето защо е толкова специална:

Тайната се крие в добре обмислената 360-градусова четка, която се използва в три стъпки:

  1. Увеличава обема на миглите с плоската си страна, която е заредна с оцветяващата течност
  2. Заоблената страна извива миглите
  3. Краищата на миглите се удължават с върха на четката във вертикална позиция.

Така или иначе Риана не се поколеба да създаде един неповотрим хипнотизиращ поглед, изпълнен с повече сексапил и чар.

„Харесва ми, че мога да подчертая всички мигли, започвайки от най-малките. Исках да създам продукт, който да направи това възможно. Вие ще се сдобиете с ултра обемни и структурирани мигли,благодарение на гениалната му четчица.“ – разяснява певицата. Формулата на спиралата е тествана и одобрена от самата Риана, за която устойчивостта (особено от водата) е от голямо значение.

Продуктът ще излезе на пазара на 16 януари 2020 г. и ще се предлага на достъпни цени.