Представяне на Confident Beauty в преобразен Bobbi Brown апартамент в София

Легендарният козметичен бранд Bobbi Brown стъпи и на българския пазар със стилно събитие.Представянето на марката се състоя в специално избран централен софийски лофт, чийто интериор бе преобразен до неузнаваемост. Гостите успяха да се пренесат за два часа в центъра на Ню Йорк и да се докоснат до цветовете на Bobbi Brown.

Специален гост на събитието беше Sotiris Lamprou, Senior Makeup Artist за Bobbi Brown Balkans , който пристигна в София непосредствено след модната седмица в Ню Йорк, за да сподели последните тенденции, както и начините да направим грима си  на едно по-високо ниво.

Събитието представи и трите сфери на дейност на марката – skincare, complexion, и color/makeup в три стаи, всяка от които гарантираше различно преживяване. Първата стая, The Prep Room, беше представена от Marianna Koutelou, Marketing Manager за регион Балкани. В нея на гостите беше разяснена важността на грижата за кожата и ролята й за перфектния makup резултат впоследствие. Втората стая беше представена от Hellen Pillini, Sales and Education Manager за марката, ниво Балкани, в която пред присъстващите бе разкрита тайната за избора на перфектния цвят фон дьо тен и още от философията на бранда за подтонове на кожата. В третата стая хост беше самият Sotiris Lamprou, който разкри артистичната част на бранда и разгърна допълнително концепцията на бранда, вдъхновяваща жените да се чувстват възможно най-уверени, подчертавайки своята естествена красота.

Козметичиният бранд бе уважен, както от водещите модни медии в България, така и от много beauty и модни блогъри. Сред най-важните гости на събитието все пак бяха професионалните гримьори, които останаха най-екзалтирани и впечатлени от представянето. Професионалисти в бранша като Гергана Пащтрапанска, Никола Иванов, Надя Сивкова, Марина Младенова и Георги Русев станаха част от света на козметичния бранд в апартамента на Bobbi Brown.

Сред избраните гости присъстваха и Славена Вътова, Ромина Тасевска, Ралица Методиева и Вяра Атова, които също се оказаха фенове на марката и се насладиха на нюйоркския следобед в центъра на София.

Марката Bobbi Brown е ексклузивно представена в Delirium Beauty Boutique в Serdika Center, идеалната среда за премиум марка като Bobbi Brown, където клиентите могат да се насладят на едно изтънчено ниво на грим услуги.

 

DELIRIUM Exclusive Beauty Boutique

Serdika Center, бул. Ситняково 48, ниво +1, 0883717719

Bobbi Brown е пионер във философията за подтоновете при фон дьо тените. Изучавайки множеството нюанси на кожата по целия свят, брандът е събрал безценна експертиза в науката за подтоновете на кожата.

Ключовите продукти на бранда са фон дьо тените, както и продуктите за лице и устни. Всички те хидратират кожата, така че тя не само изглежда естествена, сияейки отвътре, но и се чувства комфортно през целия ден, благодарение на полезни за кожата съставки.

 

Bobbi Brown и женската красота

Козметичният бранд вярва в и надгражда теорията, че  жените трябва да са информирани и да познават основите на красотата – сияйна кожа и грим, които подчертават, вместо да отнемат от естествената красота. Стилът на Bobbi Brown е точно това естествено излъчване, което понякога се “покрива” с ненужно количество макиаж. Жената Bobbi Brown е уверена, красива и естествена.