Племенник на Меган Маркъл продава марихуана с нейното име

Роднините на Меган Маркъл не се уморяват да използват името й за користни цели. Племенник на херцогинята възнамерява да спечели цяло състояние от това, че леля му е прочута в цял свят. Предприемчивият младеж възнамерява да използва и името на Арчи като търговска марка.

Меган Маркъл без преувеличение може да бъде наречена късметлийка: безупречен външен вид, блестяща кариера, щастлив брак, здраво бебе и в крайна сметка титла в една от най-старите кралски династии в света. На новоизпечената херцогиня не й провървя само с едно – със собственото й семейство.

Още в самото начало на връзката й с принц Хари, близките на Меган, с изключение на майка й, започнаха активно да си сътрудничат с медиите, продавайки личните й, ако не и изцяло измислени, пикантни истории, които силно навредиха на репутацията и живота на младата жена.
Не остана по-назад и племенникът на херцогинята  – Тайлър Дули. Почувствал духа на предприемачеството, младият мъж реши да продава сорт марихуана, кръстена на известната му леля. Така, без да иска, Меган Маркъл, му помага да печели от името й.

Според Daily Mail скандалният бранд го е обогатил сериозно, но Дули не възнамерява да спира дотук. Сега той е реши да пусне нов продукт – този път в чест на малкия Арчи. „Винаги съм бил черната овца в семейството, но се стараех с всички сили да печеля за прехраната си в един много конкурентен бизнес. При това сортът „Искрящата Маркъл“ стана много популярен“ – заяви в своя защита Дули.

По думите му имената на Меган и Арчи като търговска марка може да му донесат годишен доход до 200 млн. долара.