Няколко предложения за грим за Свети Валентин

Любовта е най-добрата инвестиция. Ето няколко предложения как да изглеждате като влюбени в живота актриси.

 

 

 

 

 

 

1. С тъмночервени устни като Марго Роби

Кой казва, че в „Деня на влюбените“ не може да изглеждате и малко вампирски. Сигурно си спомняте филма за вампири на Джим Джармуш – „Само любовниците остават живи“ – затова смело експериментирайте с тъмночервеното и живейте като на кино.

 2. С котешко око като Бела Хадид

Понякога колкото по-малко, толкова по-добре. Последвайте примера на Бела Хадид и се чувствайте като египетска принцеса.

 

3. С гланцово червило като Ванеса Хъджинс

Няма по-добра комбинация от класическия опушен грим и гланцовото червило. Това се вижда най-добре при Ванеса Хъджънс. Ще имате ефекта на запалителна смес, независимо какво облечете.

 

4. С бронзов грим като Емили Ратайковски

Най-лесният начин да не му мислите много кое как да съчетаете, е да се придържате изцяло към един цвят в грима. И очите, и устните на Емили Ратайковски са с бронзов блясък. А ако имате и рокля в подобен цвят, за вас ще говорят и догодина.

 

5. С неонова очна линия като Джанел Моне

Неоновата очна линия на Джанел Моне е перфектно допълнение към грима ви за празника на влюбените. За да бъде очната ви линия мека и фина, комбинирайте я с малко руж и розово червило.

 

6. С опушен грим като Риана

Опушеният грим може да бъде във всякакъв цвят. Бъдете щедри, като използвате черните и кафявите сенки и добавете метално зелено. Така, на което и бойно поле да ви изпратят, ще носите единствено мир и любов.

 

7. С очна линия с метален отблясък като Парк Соу-джу

Внесете малко промяна – не гримирайте горните си клепачи, а очертайте с молив за очи с метален отблясък долния клепач. Това ще ви създаде диско настроение, което ще се предаде на цялата компания.

 

8. С лилаво червило като Приянка Чопра

Не е нужно да сте винаги с розово или червено червило. Може и да експериментирате за Свети Валентин с виолетово. Приянка Чопра е перфектният пример да изберете да бъдете нестандартни.

 

9. С руж с прасковен цвят като Ема Стоун

Нанесете руж с прасковен цвят върху скулите и за да придадете завършеност на визията си, комбинирайте с подходящо червило. Така дори само лицето ви ще излъчва топлина в зимната вечер.