Новости от LA PRAIRIE LAB · ATELIER

La Prairie представя две творения от Skin Caviar Complexion, които перфектно въплъщават сливането на науката за хайвера и изкуството в цветовете, създадени в  нейното ЛАБ-АТЕЛИЕ.

 

SKIN CAVIAR POWDER FOUNDATION

SPF 15 UVA / PA++

СИЯЙНОСТ. МАТ. ИЗВИСЕНОСТ. ПЕРФЕКТНИЯТ ТЕН.

Skin Caviar Powder Foundation надхвърля обикновения грим. Това е първата пудра фон дьо тен за усъвършенстване на тена, обогатена с хайверен екстракт.

 

Плъзгайки се по безупречен начин, обгръща кожата в копринен воал от естествен цвят. При нанасяне на Skin Caviar Powder Foundation първоначално усещането е за  кремообразна текстура, която се трансформира в кашмирено фин завършек. Висококачествен синтез от науката за хайвера и изкуството в цветовете, Skin Caviar Powder Foundation съчетава екстракт от хайвер с усъвършенстван микс от пигменти в луксозна в една луксозна основа. SPF 15 / PA ++ спомага за предпазване от вредните UVA и UVB лъчи, а Ексклузивният Клетъчен Комплекс на La Prairie влива полезни за кожата хранителни вещества. Skin Caviar Powder Foundation предлага естествено покритие за матов, но и озарен тен, със свежо излъчване през целия ден.

 

La Prairie, Skin Caviar Powder Foundation е заключена в елегантна кобалтово-синя хромирана опаковка. Формата й – перфектен квадрат, който пасва в дланта на ръката е елегантна и луксозна. Деликатен жест позволява компактната опаковка да се отвори, разкривайки две огледала – едно нормално и едно увеличително. Гъбичките от специален фин материал,прикрепени към основата, осигуряват удобство и удоволствие при нанасянето.

 

SKIN CAVIAR LOOSE POWDER

ФИНАЛНО ДОКОСВАНЕ ЗА ПЕРФЕКТЕН ТЕН

Skin Caviar Loose Powder е перфектният завършек на един разглезващ ритуал за красота – първата прахообразна пудра с екстракт от хайвер за съвършенство на тена. Skin Caviar Loose Powder е фин воал, който обгръща кожата с лекотата на перце за безупречен завършек.

 

Превъзходен синтез на науката за хайвера и изкуството в цветовете, Skin Caviar Loose Powder комбинира екстракт от хайвер и усъвършенстван бленд от пигменти. Допълнително обогатен с Ексклузивният Клетъчен Комплекс на La Prairie, вливайки в кожата полезни хранителни вещества, Skin Caviar Loose Powder осигурява несравним завършек, перфекциониращ ползите с фино покритие като воал. Пудрата озарява тена и осигурява младежки, естествен завършек без излишно омазняване през целия ден.

 

Поставена в елегантна, кръгла, кобалтово-синя опаковка Skin Caviar Loose Powder има иновативно капаче, което се отваря с елегантен жест. Перфорираният вътрешен капак е оборудван с уникална система за затваряне – първата по рода си, която гарантира, че финият прах остава заключен вътре, докато се освободи точното количество за употреба. Пудрата се предлага с допълнителна опаковка за чанта, която може лесно да бъде допълнена и да осигури ретуш през деня.

 

За перфектно нанасяне, в пудрата може да откриете мек пуф, за елегантно и лесно нанасяне, за нежно погалване на лицето.