Special Weekly

Men Follow

Времето на EURO 2008

На 22 Февруари 2007 г. в Нион изпълнителният директор на HUBLOT Жан Клод Бивер обяви, че марката ще бъде национален спонсор на Европейското първенство по футбол 2008. Рекламите на HUBLOT ще бъдат навсякъде по швейцарските и австрийските стадиони.


Известестният часовникарски бранд HUBLOT поддържа тесни връзки с футбола още от 2006 г. с участието си като спонсор на швейцарския национален отбор на Световната Купа 2006.


Жан Клод Бивер бе радостен да отбележи връзката между HUBLOT и европейските мачове като подчерта, че Европейското по футбол 2008 ще се проведе на швейцарска земя. Връзката между родината на майсторството и eвропейските мачове изглежда толкова естествена, че кой, ако не един от най-известните швейцарски брандове би бил по-подходящ спонсор от часовникарския бранд HUBLOT със слоган ldquo;Официален измерител на времетоrdquo; (Official Timekeeper).


Мъжете, любители на уникалните модели на HUBLOT, тази година ще останат изключително приятно изненадани от пазения в тайна ексклузивен модел bdquo;Евро 2008rdquo;, който ще излезе специално за Европейското първенство в лимитирана серия и ще бъде в наличност от Април 2008 година.


Освен този лимитиран модел, създаден специално за Евро 2008, на тазгодишното изложение за бижута и часовници в Базел, Швейцария, HUBLOT ще ни представят още новости.


Новият Big Bang ldquo;Aero Bangrdquo; е изцяло направен от тунгстен, който е изключително твърд метал, неподатлив на деформация или надраскване и не губи с времето естествения си тъмносив блясък. Механизмът се вижда през циферблата тип bdquo;скелетонrdquo;, което придава особена дълбочина на часовника. Дизайнът съчетава заоблени форми с остри ъгли. Това е механичен хронограф с резерв до навиване 42 часа.


Моделът Big Bang ldquo;Orange Carat Rose Gold Sapphiresrdquo; е създаден специално за дамите в ярък nbsp;портокаловооранжев цвят, съчетан умело с розово злато и блестящ сет от оранжеви сапфири във форма на багета. Всичко това носи асоциация и привкус на свеж плод. Този прекрасен хронограф би стоял nbsp;отлично и на тоалет за елегантно парти, и в съчетание със спортен екип, а цветът му е особено подходящ за идващото лято.