Special Weekly

Men Follow

Шаловете

Шаловете отдавна са се превърнали в моден аксесоар, който на практика не зависи от сезоните. Стига да са добре подбрани.


Тайната на правилното завързване на шала е в небрежността. За разлика от вратовръзката и дори фишуто, най-добре е да си сложите шала не пред огледалото, а както се казва - в движение. Начините за носене на този аксесоар са много. Най-сигурният вариант е шалът да се сгъне на две, а свободните му краища да се вкарат в образувалата се примка. Но той изглежда добре и когато е омотан около шията, завързан на лек свободен възел или просто преметнат през врата.


Обикновено шалът се носи върху яке или палто, но се съчетава добре не само с връхните дрехи. Когато влезете в ресторант или офис, далеч не е задължително да сваляте хубавия си шал, особено ако е завързан върху трикотажна дреха или сако от туид например. От вещ, подчертаваща човешката зависимост от природата, шалът отдавна се е превърнал в аксесоар, който демонстрира лекота и свобода.

Четете още

Банкеръ Daily

Куче си, куче – и то мършаво!

Малоумната ти "самолетна” декларация в евроатлантическа посока е само върхът на наивитета. Целият ти екзактен наратив е израз на помиярщина, а помиярите не бива да... Още »
Банкеръ Weekly

Серийният купувач Пеевски

Маратонското "пазаруване" на народния представител от ДПС Делян Пеевски през последните месеци гони рекорд. След скандалната сделка от миналата седмица за... Още »
Банкеръ Weekly

Обрат за "Виваком". Спас Русев е аут

VTB Capital може би ще се откаже от търга, защото е удължила до 10 март срока за погасяване на мостовия заем на INTER V от 150 млн. евро. Още »