Special Weekly

Men Follow

Ralph Lauren отвори първия си магазин в София

Ню Йорк - Ralph Lauren откри първия си магазин у нас, разположен в най-престижния моден район на София на ул. "Калоян" №7. Това е първият бутик на Polo Ralph Lauren, който пресъздава автентичния дух и трайното наследство на емблематичната марка. Вдъхновен от класическата Americana, магазинът олицетворява отличителната чувствителност на марката и представя един завършен свят на Polo Ralph Lauren за мъже и за жени. Красивият интериор, създаден в духа на североизточната архитектура, съчетава традициите с тенденциите на модерния начин на живот.

Пълната гама от емблематичните мъжки Polo облекла и аксесоари са изложени сред дъб, бяла ламперия и рекултивиран паркет във формата на рибена кост. Просторната зона за жените с бели стени и топли текстурирани килими е дом на селектирана колекция Ralph Lauren Blue Label за жени. Пълният асортимент на дамската колекция и аксесоари Polo ще дебютира в новия магазина в началото на есента. Бутикът Polo Ralph Lauren в България става част от голямото семейство на магазините на бранда в света, към който предстои да се присъедини и флагшип магазина на Пето авеню в Ню Йорк .

На откриването бутика в София присъства отбрана публика, сред която бяха посланика на САЩ у нас - Марси Райс , представителите на марката RALPH LAUREN - Атонела Дал Пиаз, вицепрезидент нови пазари, Алесандра Шифо - вицепрезидент преса и ПР, Лиана Нюман-Ландайс и Патриция Осорио . Любезните домакини почерпиха гостите си с шампанско Moet Chandon и уиски Glenmorange.