Special Weekly

Men Follow

Посланието е: разнообразие и повече мъжественост

Живописност, разнообразие и апел за повече мъжественост съдържат модните летни послания за силния пол. В мъжката мода определено се залага на по-голямо качество и още по-засилени възможности за динамика, спорт, пътешествия и туризъм.

Кралят на минимализма Джорджо Армани акцентира вниманието върху материи като плетива и памук, кожа и велур в цветове индиго, сиво, бяло, черно, пепел от рози, шоколад и карамел. Класическите ризи и правите панталони се очертават като истински евъргрийн в мъжкия стил успоредно с по-небрежни сака от меки материи.

Други дизайнери пък предпочитат да облекат днешните Адамовци в дрехи на различни по големина карета, универсални тишърти, пуловери и блузони, както и панталони с разнообразни дължини и обеми (три-четвърти, бермуди, прави дълги, полусвободни и вталени). Чантите през рамо, цветните шалчета, сандалите в бяло и черно, слънчевите и диоптрични очила са сред хитовете в мъжките летни аксесоари.

Лятната мода на Andrews е подчинена на концепцията Total Look, която предполага лесно съчетаване на дрехите и завършен стайлинг. Моделите са изработени прецизно, в детайли и селектирани цветове. Облеклата са със свободни кройки, създадени за движение – бермуди, тениски, спортни елеци, леки пуловери, якета. Материите са лен и памук, обработени за здравина и практичност и приятни на допир.

От "Агресия" предлагат спортно-елегантна визия за лятото, леки материи и ярки цветове. Акцентът този летен сезон пада върху спортните елементи – външни джобове, копчета и ципове, контрастни открояващи се шевове. Силуетите са максимално вталени. Актуални за лятото са силните цветове и ярките десени –яркожълто, наситено червено, зелено, капучино, слонова кост и синьо.