Special Weekly

Men Follow

Мъжки часовници

Hublot предлага изключителния King Power, изработен от злато и керамика със син и червен циферблат. Моделът е създаден специално за Европейското футболно първенство през тази година.


nbsp;


Турбийонът Fusee на Breguet впечатлява не само с платинения си корпус и изискания си дизайн, но и с изумителната си резервна мощност от 50 часа.


nbsp;


Автоматичният хронограф Unitimer олицетворява класика, вдъхновена от високите технологии, с която прочутата марка Breitling с право може да се гордее. Ценителите могат да избират между два варианта - с корпус от розово злато или от платина.


nbsp;


Стилната комбинация между 18-каратово розово злато и кафява каишка от крокодилска кожа превръщат Santos-Dumont на Cartierв истинско бижу.


nbsp;


Марката Rolexe създала модела Yacht - Masterспециално за любителите на морските приключения. Освен че е устойчив на вода и надраскване, часовникът се отличава с прецизна настройка и корпус но неръждаема стомана.


nbsp;


Formula1 от Tag Heuerе класически спортен часовник дизайн, предназначен за силни мъже, които харесват високия адреналин.