Special Weekly

Men Follow

Емблематичната Polo на Ralph Lauren

S 250 d7120b5d 961d 4f25 9554 12eedc8b5509

След представянето й през 1972 г. тениската polo  на Ralph Lauren се превръща в икона за preppy културата и начин на живот. Дебютирайки с 24 емблематични цвята и единствена кройка, поло тениската преминава през различни стилове и дизайни, запазвайки оригиналната си визия. Днес Ralph Lauren предлага няколко кройки, нови цветове, лимитирани стилове за цялото семейство и за всеки сезон.

Преди Ralph Lauren да направи поло тениската част от гардероба на всеки мъж и жена, тя е любимата униформа на играчите на поло заради късата си и обърната яка.

Ралф Лорън безспорно е в топлистата на емблематичните дизайнери. Освен разпознаваемото лого Polo pony  той е създател и на новото - Polo Bear. Историята разказва, че в края на 80-те години на ХХ в. неговите сътрудници решават да го зарадват за рождения му ден с плюшено мече, облечено изцяло в марката Polo. Оттогава Polo Bear се превръща в класика, която се появява в различните колекции на дизайнера.

 

Четете още

Банкеръ Daily

Държавата на убийствената истина

Шефът на митниците Ваньо Танов си отиде при съмнителни обстоятелства подобно на Мишо Бирата. Още »
Банкеръ Weekly

"Покрусеният" Пеевски

Довчерашният фаворит на три правителства и депутат от ДПС Делян Пеевски се обиди жестоко на държавата и прекрати бизнес начинанията си у нас. В същото време обаче не... Още »
Банкеръ Weekly

Смазващи критики от Брюксел за Борисов

Но най-неприятното е, че България, видите ли била изпълнила само една от петте препоръки за реформи, които ни даде преди година ЕК. Още »