Special Weekly

Men Follow

Constellation Quest - технологичният шедьовър на Vertu

Vertu Constellation Quest е първият смарт телефон на Vertu - лидерът на пазара на луксозни мобилни телефони. Създаден е, за да осигури комфортен и ярък живот на своя собственик.


Първото, което отличава Constellation Quest от досегашните телефони - бижута на Vertu, е, че има Qwerty клавиатура. Този телефон впечатлява с уникален дизайн, прецизен подбор на материалите и необикновено внимание към детайлите. VGA екранът показва само ключова информация, избрана от самия собственик - съобщения за получен мейл, задачи, срещи, календар, източници на новини. Като всеки телефон на Vertu и този има аналогов часовник, който се сверява автоматично според това къде се намира собственикът. Друга характеристика е функцията M Key, която осигурява моментален достъп до четирите най-използвани приложения. Vertu гарантира 24-часова поддръжка чрез Vertu Remote Assist, което е без аналог на пазара на мобилни телефони. С новия модел Constellation Quest се лансира услугата vertu.me. По желание на клиента на сървърите на Vertu могат да се пазят и електронната му поща, контакти, календари и задачи. Това е изключително ценна опция при загуба на информация.


Constellation Quest е 3G телефон, осигуряващ многодиапазонна GSM връзка и покритие HSPA. Свързан с високоскоростна WLAN мрежа, която гарантира връзка във всяка точка на света. Разполага с 40GB вградена памет. Операционната система е Symbian 3. Телефонът е оборудван с видеоход за гледане на филми, изображения и т.н. Моделът е с Bluetooth, безплатни световни карти и навигационна система Assisted GPS, висококачествена акустична система, система за потискане на външните шумове и FM радио. Всеки телефон от тази серия се сглобява ръчно от един майстор, който гарантира качеството със своя подпис. Екранът и клавиатурата са от сапфир кристал, като всеки бутон е шлифован по специфичен начин. Корпусът може да бъде от стомана или 18-каратово жълто злато. Гърбът е от високачествена кожа с ювелирна обработка.


В България изключителните модели на Vertu могат да се изберат и купят от мултибранд бутик Eamp;S Watches and Jewerrery.