Special Weekly

Men Follow

Бански за мачовци

S 250 968a9847 0154 4426 8053 3f1d3b6c2a37
S 250 4b584734 a05f 4090 bbe8 f07e6c37f077

За един добре изглеждащ мъж най-лесният избор е да сложи едни шорти и да се насочи към плажа. Но това е отбиване на номера и персонално неглижиране. Вместо това може да се доверите на някои от „най-горещите“ мъжки бански костюми за лято 2017. Те със сигурност ще ви спечелят нови обожателки, както и нескрита завист на колегите ви от силния пол.

Speedo Man

Има хиляди мъже, носещи банските на Speedo, но това е един от най-открояващите се и впечатляващи модели. Дизайнът обаче е на канадците от Swam - същите, които създадоха хитовите якета Moose Knuckles. Смята се, че това е първият в света костюм за къпане в студена вода, тъй като вътрешната му подплата е направена от материал за водолазни костюми. Така че, когато плувате дори в студеното езеро, бъдете спокойни - мъжките ви добродетели няма да замръзнат. Банският чудесно се комбинира със слънчеви очила La Habana на Le Specs.
<!--[if-->
<!--[endif]--><!--![endif]--><!--![if-->Pineapple Yellow

Този провокативен костюм съчетава две водещи тенденции в едно. Жълтото е на мода за пролетта и лятото, докато плодовите мотиви са щампирани почти навсякъде. Неоновожълтият бански е от ZARA и разполага с модерен принт на ананаси. Или ако цитираме припева на един летен шлагер - това е „ици-бици-тини-уини“ модел, какъвто все повече разкрепостени мъже се осмеляват да носят. За още по-голям ефект добавете слънчеви очила No Biggie на Le Specs.
<!--[if-->
<!--[endif]--><!--![endif]--><!--![if-->Nautical Nordstrom

Това е бански с подчертан „морски“ изглед, което също е водещ тренд за това лято. Котвите очевидно са основен елемент, когато държите да сте актуален по морски начин. А това, че са безброй, съвсем не е недостатък. Или всичко, или нищо! Така че смело заложете на котвения принт от глава до пети. Тениската и банският са от Vilebrequin на Nordstrom.
<!--[if-->
<!--[endif]--><!--![endif]--><!--![if-->

<!--[if--><!--[endif]--><!--![endif]--><!--![if--><!--![endif]--><!--![if--><!--![endif]--><!--![if--><!--![endif]--><!--![if-->