Special Weekly

Men Follow

Шест технологични идеи

Logitech USB G25 wheel set


Да се играе на автомобилни симулатори (примерно Need for Speed) с джойстик е някак нелепо. Ако искате пълноценно да се насладите на подобни игри, по-добре инвестирайте в контролер с форма на волан. А този комплект на Logitech включва още спирачки и скоростен лост, тъй че вече нищо не ви пречи да влезете изцяло в кожата на Себастиян Льоб или Кими Райконен.


Logitech USB G25 wheel set струва около 330 лева.


nbsp;


Toshiba Qosmio G50-10H


С 18.4-инчовия си монитор и впечатляващите 5 кг тегло този лаптоп е предвиден по-скоро да си кротува на бюрото ви, отколкото да го разнасяте по пикници и екскурзии. За сметка на това обаче е невероятно мощен медиен център с огромна памет (640GB HDD, 4 GB RAM) и свръхбърз процесор (2.53 GHz Intel Core2 Duo).


Toshiba Qosmio G50-10H струва около 2400 лева.


nbsp;


Garmin F orerunner 405


Ако сте решили сериозно да се посветите на фитнеса и спорта, ще ви трябва и съответният часовник, който да ви помага с тренировъчния режим. Forerunner 405 от прочутата най-вече с навигационните си системи фирма Garmin отчита не само времето и датата, но и неща като изминато разстояние и точно местоположение (чрез GPS), скорост на движение, сърдечен пулс. Освен това запаметява данните, така че по-късно можете да си ги свалите на компютъра.


Garmin Forerunner 405 струва около 550 лева.


nbsp;


De Longhi BDM1200S


На пръв поглед машината за печене на хляб не изглежда като типична мъжка техноиграчка. Но тази BDM1200S е изключително лесна за използване, може да пече едновременно три хлебчета и да се програмира за 15 часа напред, така че да ви чакат съвсем топли, когато се събудите сутринта.


De Longhi BDM1200S струва около 170 лева.


nbsp;


TN Games I mpact S imulation Jacket


Последният крясък на модата за онези, които най-добре се разтоварват, трепейки чудовища на монитора на компютъра. С Impact Simulation Jacket игри като Doom стават максимално реалистични - жилетката доста точно успява да наподоби усещането от това да ви надупчат с два картечни откоса.


TN Games Impact Simulation Jacket струва около 350 лева.


nbsp;


Kodak EasyShare W1020


Вече смело можете да изхвърлите прашните кашони със снимки изпод леглото - за да прекрачите в ХХI век, ви трябват само един обикновен скенер и електронна рамка. Впрочем EasyShare W1020 е много повече от рамка - тя е с вграден WiFi и поддържа постоянна връзка с интернет, така че можете да разглеждате снимките на приятелите си, да им показвате своите и дори периодично да се осведомявате чрез нея за футболните резултати или прогнозата за времето.


Kodak EasyShare W1020 струва около 320 лева.