Special Weekly

Men Follow

Часовниците

Производителите предпочитат да не предлагат изцяло червени часовници, защото предназначението на аксесоара е да допълва образа, а не да привлича вниманието върху себе си. Така че се акцентира върху циферблата или каишката.


Обикновено червените детайли на часовниците се асоциират със спортната тема, най-вече със автомобилизма и футбола. Червеният циферблат се съчетава прекрасно със стоманата и много марки залагат на този контраст. Яркостта и агресията на червеното обаче допада най-много на създателите на часовници за коктейли, а оттенъците варират от алено до кърваво червено. Цветът подчертава по изключителен начин сиянието на диаманти и хармонира с корпусите от бяло злато. Темата за съчетаването на традиционния символ сърцето и червения цвят вълнува много компании за производство на часовници. Интересни са и вариантите с по няколко червени детайли - например само няколко индикации върху циферблата. Червена може да е каишката и на класически часовник. Все пак деловия дрескод не допуска ярките модели, така че те не са подходящи за делови костюм, но с по-неформално облекло изглеждат прекрасно.

Четете още

Банкеръ Weekly

Закон връща у нас дълговото робство

Дава се възможност на синдиците на всяка банка в несъстоятелност сега или в бъдеще автоматично да предявяват претенции към трети, четвърти, пети и неясно още колко по... Още »
Банкеръ Weekly

Това държава ли е? Или мутрокрация?

Възможно ли е в нормална страна, член на Европейския съюз, на бизнеса, който прави брутния вътрешен продукт, плаща данъци и дава храна на стотици хиляди семейства,... Още »
Банкеръ Weekly

"Кво чакате, бе?!"

Срещата на премиера Бойко Борисов с българската общност в Лондон нещо се обърка Още »