Special Weekly

Men Follow

Часовникът - бижуто на мъжа

Масивният Chronospace Evo на Breitling е изработен от специален материал, устойчив на външни удари и надрасквания. Освен че е изключително здрав, хронографът е снабден с високотехнологични екстри.

Girard Perregaux предлага изключителен турбийон за пролетта, кой въпреки изящния си дизайн е водоустойчив и подходящ за по-екстремни натури. 

Изискана и луксозна външност, перфектно съчетание на цветовете, две часови зони и многобройни функции са характеристиките на новия Big Bang Unico от Hublot.

Изумителният турбийон Geophysic Universal Time  на легендарния бранд Jaeger - LeCoultre е с впечатляващ циферблат, платинен корпус и се предлага в лимитирана серия.

Roger Dubuis - Excalibur - зашеметяващ турбийон, вдъхновен от спортните автомобили, със 50 часа резервна мощност и множество функции.

Официалният часовник на британския футболен клуб Манчестър Юнайтед  Tag Heuer Carrera обединява традиции и иновации. Специалното издание е с доказани характеристики и стилен дизайн.

С триизмерната си архитектура и необичайна форма турбийонът MB&F HM7 Aquapod сякаш е излязъл от научнофантастичен филмов разказ за Космоса.