Special Weekly

Men Follow

Enjoy for him

S 250 1524b8fe 7be2 4600 a3bc ffc8b9a8ea18
S 250 95f52ada b564 4fa3 ae30 78b317391bc0

Alexander McQueen предлага идеален костюм за уверения джентълмен. Безупречната класическа кройка и пастелният цвят го правят подходящ както за ежедневието, така и за специални случаи.

Елегантната и функционална чанта, прецизно изработена от италиански лейбъл Bottega Veneta, е перфектно допълнение към визията на деловия мъж. Вътрешните отделения са подсилени и изключително удобни за съхраняване на карти, документи и лични вещи.

Легендарната марка Brioni, еднакво предпочитана от супершпионина Джеймс Бонд и руския президент Владимир Путин, предлага изискани обувки, украсени с луксозна лента - перфектен завършек на безупречната официална визия.

Коланът на Dolce & Gabana е още едно доказателство, че понякога малките детайли може да правят голямо впечатление. 

Оригиналните ръкавели на Dunhil, с безупречен дизайн и консервативен тъмен цвят, сякаш са създадени да бъдат контрапункт на белоснежната мъжка риза.

Cucci адресира този красив тишърт с дискретни апликации на раменете към господата, които искат да се чувстват удобно, но и да изглеждат елегантни през уикенда или на полето за голф.

Британската марка Paul Smith често залага на провокативния стил и графичните елементи. Това са и акцентите в този интересен модел, който брандът предлага за летните вечери.

Вратовръзката е един от най-важните мъжки аксесоари и в Tom Ford знаят това. Безупречното съчетание на цветовете и висококачествените материи са сред козовете, на които залагат дизайнерите на марката.

Един истински джентълмен трябва да знае и да може да се забавлява по време на път или в извънградската вила. Един от най-удобните начини да държи своите любими игри винаги близо да себе си е елегантното куфарче с функционални отделения.