Special Weekly

Men Follow

Еnjoy for him

S 250 db9302b3 bb16 447c 986b 11d8218019bc
S 250 e8b47bd3 9ed7 42bc 82a5 8b7fb4a659e2

Световноизвестната марка Brioni, сред чиито клиенти са представители на политическия и бизнес елит, предлага стилна вратовръзка от коприна с няколко нюанса на синьото.

Тъмносивият блейзър, изработен от луксозен плат с кашмирени нишки на Canali, се отличава с безупречна кройка и е перфектен за зимата.

Луксозен преносим комплект, с всичко необходимо за изискано сервиране на любимата водка с черен хайвер, гарантира стопроцентно удоволствие и по време на пътуване.

Висококачественият кожен колан от Gucci е безупречно допълнение на  деловата визия.

Hector предлага интересна идея за коледен подарък - красива табла, с перлени пулове и зарчета, която ще направи дългите студени вечери по-забавни.

Кашмиреният двуцветен шал на Hugo Boss за пореден път демонстрира, че вечният стил е в детайлите.

Едва ли има изискан мъж, който да устои на елегантните кожени обувки от Tom Ford заради уникалния дизайн, комбинацията от цветове и високото качество.

Lanvin представя ексклузивни ръкавели, инкрустирани с оникс, подходящи както за всекидневни, така и за официални костюми.

Практична спортна чанта от новата колекция на Louis Vuitton с множество функционални джобове, украсени с логото на бранда.

Джентълменът трябва да разполага с парите си по всяко време. Затова Montblanc  създаде елегантен портфейл, идеален за носене в джоба на сакото.

Перфектен аксесоар от Paul Smith - кърпичка, изработена от вълна и коприна - може да освежи и най-консервативната визия.

Ароматът Tom Ford Noir Extreme е идеално допълнение за мъжа, който е свикнал да прави невероятно впечатление.