Special Weekly

Men Follow

Часовникът - бижуто на мъжа

Моделът Grand Lange Lumenна A. Lange & Sohne е адресиран към господата, които ценят новостите. Отличава се със стилен дизайн, специален светлинен сектор и впечатляваща резервна мощност от 72 часа.

Zenith представя уникалният хронограф Еl Primero, който не може да бъде сбъркан заради тъмно синия му циферблат, класическия стоманен корпус и каишката от крокодилска кожа.

Chronomat 44 Airborne на Breitling е проектиран не само за пилотите, но и за търсачите на силни усещания. Освен многото екстри той се характеризира с ергономичност и изключителна устойчивост на външни влияния.

Френската марка, която обединява традиции и новаторство създаде лимитараната серия часовници Cartier Rotonde de Cartier Astrocalendaire. Великолепният дизайн и корпусът му от платина го правят незаменим аксесоар за изисканите мъже.

Traditionе уникален часовник на майсторите от Breguet , които сякаш са въплътили в него типичната си прецизност към детайла и движението на механизмите. Предлага се в два варианта - с корпус от розово злато или платина.

Constant Escapement L.M.на Girard Perregaux съчетава по неповторим начин високите технологии и модерния дизайн за радост на любителите на новаторските идеи.

Blancpain предлага Le Brassus Tourbillion Carrouselв духа на най-добрите часовникарски традиции. Той е класически, изискан и в същото време притежава най-новите технически характеристики при турбийоните .