Special Weekly

Men Follow

Enjoy for him

Конякът Camusе истински еликсир за ценителите, а изключителният дизайн на бутилката превръща консумацията в още по-голямо удоволствие.


Ключодържател на Burberry, отразява класическата естетика на марката.


Луксозна вратовръзката от Canali, която още веднъж потвърждава, че италианците са ненадминати в елегантните мъжки аксесоари.


Cartier предлага най-новият си модел слънчеви очила с модерна форма на стъклата и рамка, изработена от метал, карбон и дърво.


Елегантни обувки от Damp;Gв актуален светъл цвят, който допълва сполучливо мъжкия костюм през лятото.


Дизайнерите на Gucci са се погрижили и за елегантното облекло на вашия iPad. То е изработено от гумирана кожа и гарантира перфектна защита.


Органайзърът на Mercedes Benz не само изглежда добре, но и помага господата да разпределят по-успешно времето и ангажиментите си.


Новият смартфон с множество екстри е плод на сътрудничеството между Aston Martin и Mobiado. Той привлича вниманието с олекотения си корпус и оригиналния си дизайн.


Класическа кожена чанта от Gucci за деловия мъж, чието вътрешно разположение дава възможност както за съхраняването на документи, така и носенето на лаптоп.


Стилната и изискана писалка на Montblanc отговаря на всички очаквания за качество, съчетано с традиции и майсторство, характерни за марката.


Ръкавелите на Pail Smith, изработени от чисто сребро и седеф, се съчетават перфектно с официалната мъжка риза.