Special Weekly

Me & You

Всеки нов ден ме провокира да бъда по-добра

Галина Спасова е дипломиран магистър по икономика от Техническия университет в Габрово. Между 2000 и 2005-а работи в Bulstrad Life като експерт по застраховки „Живот”. Впоследствие e мениджър корпоративно застраховане в ДСК „Гаранция”, а в Allianz Bank оглавява отдела по банково застраховане. От 2009-а до 2015-а ръководи банково застраховане - продажби на Groupama за България. От 2016-а Галина Спасова влиза в бизнеса с предоставянето на услуги за здраве и красота, а през миналия ноември откри Центъра Natural BS. Марката бързо се налага като един от лидерите в бранша заради комплексното и професионално обслужване, съчетано с най-иновативни технологии.

Г-жо Спасова, защо след 16 години стаж като топмениджър в застрахователния бизнес решихте да основете център за здраве и красота?

- Досегашната ми кариера ме научи на изключителна дисциплина, на умението да съчетавам различни ангажименти. Смятам, че най-важното за всеки бизнес е способността да контактуваш и комуникираш с клиентите си. Постепенно придобих опита да разпознавам очакванията и мотивацията на хората, да преценявам какво е най-подходящо за тях. Точно това ме мотивира да започна бизнеса със здраве и красота. Много стимулиращо е да предложиш адекватна, индивидуална и всеобхватна грижа не само на дамите, но и на цялото семейство.

Защо нарекохте марката си Natural BS и за какъв тип клиенти са предназначени услугите Ви?

- Центърът Natural BS предлага комплексни услуги за подобряването на външния вид и самочувствието на клиентите ни. Всичко е на едно място - терапиите за лице, дерматологът, антицелулитът, стягането на кожата, масажите, имаме промопакети, да не забравяме и планинските преходи. Другата съществена разлика от останалите в бранша е, че екипът ни е съставен от специалисти в медицината с дългогодишен опит и чудесни препоръки. Ние се грижим за комплексното възстановяване на тялото и духа. Искаме да помогнем на цялото семейство да живее по-активно и здравословно, да се храни правилно. Затова в Natural се стремим към природосъобразността, към търсенето на природните съставки и вещества, които са в основата и на високотехнологичните постижения в козметиката.

Създали сте уникална терапия с масажи. Бихте ли ни разказали повече за нея?

- Уникалното на терапията NaturalBS е, че е система от различни масажни техники. Те подобряват циркулацията на кръвта и влияят положително върху нервната система, общия тонус на организма, концентрацията и работоспособността. Съчетаваме древни и изпитани масажни техники, подходящи за проблемите и нуждите на динамично живеещия съвременен човек. Прилагаме строго индивидуален подход. Тук е мястото да кажем, че нашите клиенти попълват подробен въпросник, от който разбираме какво е тяхното моментно състояние, за да им предложим най-доброто за тях.

Предлагате и съботно-неделни планински преходи. Има ли интерес към тях и каква е ролята им в комплексната работа по оздравяването?

- Общуването и близостта с природата са ключ към поддържането на добро здраве, тонус и самочувствие. Даваме възможност на дамите, господата и младежите, за чието здраве и красота се грижим, да излязат от стандартния кръг на ежедневието и да продължат възстановяването си сред природата. Важни са динамиката и общуването помежду им, енергийният обмен в групата и зареждащата природна среда. Преходите са забавни заради възможността за нови запознанства и социални контакти. Човек освобождава натрупаното напрежение, забравя поне за ден мобилния си телефон, който впрочем е един от основните източници на стрес. Освен това са и най-ефективният начин да свалиш излишните килограми, натоварването влияе много положително на всички органи.

Кои са най-търсените услуги и промопакети от това, което предлагате?

- На голям интерес се радват естетичните процедури за лицето - поставяне на ботокс и филъри. С новите технологии дамите на всяка възраст могат да изглеждат и да се чувстват добре, като намалят до минимум отрицателните последици от замърсяването на въздуха и стреса. Все пак всички искаме да възвърнем младежката си визия.  

 

С какво предлаганата от Вас козметична серия Medik8 е по-добра от останалите на пазара?

- На пазара се предлагат много добри продукти. Но Mediк8 е иновативна серия, разработена в лабораторни условия и преминала множество тестове, които са доказали ефективността й. Адекватният подбор на продукти и гаранциите, които дава марката, ме направиха неин последовател. Това са и аргументите да я избера.

 

Каква според Вас е тайната на съчетанието - перфектен външен вид - добро здраве?

- Според мен трите „кита“, върху които се крепи самочувствието на съвременната жена, са: доброто здраве, грижата за перфектния външен вид и усещането за пълнота и хармония. Съчетаването на различни социални роли изправя модерната жена пред много предизвикателства. Балансирането между многобройните ангажименти и възможността да отделяме време и средства за собствената си външност и самочувствие е ключът към по-качествен живот.

 

 Целулитът е един от големите врагове на дамите, как успявате да се справите с този проблем?

- В центъра предлагаме антицелулитни процедури с Venus Legacy - сертифициран медицински апарат за борба с целулита и отпуснатата кожа, който използва технология 4D. Той комбинира три модерни изпитани технологии - мултиполярна радиочестотност, пулсиращо магнитно поле и VariPulse технология с интегриран термометър за анализ на кожата. Апаратът е много ефективен, може да се прилага за процедури на бедрата, седалищните части, кожата на ръцете, лицето, за брадичката и шията.

Какво представлява хавайското чудо BioАstin и за кого е предназначено?

- Хавайската хранителна добавка BioAstin, която предлагаме, е наистина уникална. Продуктът е изцяло натурален и е създаден на базата на мощния антиоксидант астаксантин, който помага за поддържането на здрави стави, гъвкави сухожилия и здрава кожа. Освен това той подобрява зрението, стимулира мозъчната дейност и подпомага възстановяването след тренировка. Така че е предназначен за всички. Една опаковка с 60 капсули е достатъчна за около два месеца, а положителният ефект се усеща веднага след това.

 

Коя е любимата Ви дестинация за релаксиращ уикенд или приятна ваканция?

- Харесвам Гърция с плажовете, спокойствието и възможността за пълноценна почивка. Прекрасно място за отдих, съчетаващо море и планина. Обожавам китните селца между Атон и Ситония. Един от любимите ми градове е невероятно красивата Барселона. За последно бях там в шумна и весела дамска компания на концерт на Роби Уилямс, беше много весело изживяване.

 

Спортувате ли, имате ли хобита?

- Спортувам и поддържам добра форма, за да мога да мотивирам и клиентите да ни се доверят. Моята визия трябва да е аргумент за екипа и клиентите ни, за да предлагаме конкурентни услуги на все по-взискателния пазар. Освен планинските преходи практикувам и фитнес, в който резултатите се постигат без уреди, чрез натоварвания със собственото тегло. Имам изключителната възможност да превърна работата си в хоби и вдъхновение.


Бихте ли ни разказали нещо повече за семейството си?

- Дъщеря ми Виктория е на 14 години. Тя много ме радва с успехите си, зарежда ме с интереса си към света, с откритата си и неподправена емоционалност. Децата са нашите най-добри учители, удоволствие е да общуваш с тях. 

 
Имате ли неосъществена мечта или професионална цел?

- Концентрирана съм върху развитието на Natural BS, посветила съм му времето и енергията си. Смяната на професията е огромно предизвикателство, учиш много нови неща, сблъскваш се с неочаквани трудности. Но това е част от динамиката в живота на съвременния човек. Всеки нов ден ме провокира и изисква от мен да бъда все по-добра в това, с което се занимавам.  


Без какво не можете в ежедневието си? Как се зареждате с позитивна енергия?

- Общуването с екипа и клиентите ме зареждат, то е в основата на нашия бизнес. Услугите, които предоставяме, са много персонални и изискват близост с клиента, разпознаване на неговите тревоги, мотиви и желания. Контактите са мотивацията ми за развитие и надграждане не само в професионален, но и в личен план.


Какво бихте казали на хората, които се колебаят дали да отделят част от времето си, за да посетят Natural BS?

- Здравето и естетиката са неотменно свързани. И постигането на хармония между тях не е  мираж, а въпрос на отговорност към собственото тяло и личност. Грижата винаги се отплаща, резултатът е по-високо самочувствие и удовлетвореност.