Special Weekly

Me & You

Ново мобилно приложение за кредитни карти от Пощенска банка

Пощенска банка представи новото си мобилно приложение MyCard, достъпно за клиентите, притежатели на кредитни карти American Express и Visa. Модерната интерактивна апликация, която е без аналог на пазара, беше демонстрирана на официално събитие в Музея за съвременно изкуство в София.

 

Снимка на златната карта

"В глобален план, както и у нас, все повече потребители използват мобилни приложения за достъп до банкови услуги. В крак с тенденциите за дигитализация на услугите и познавайки стила на нашите клиенти, въвеждаме мобилната апликация MyCard. С нея разширяваме гамата от предимства, които носят само кредитните карти от Пощенска банка. Това нововъведение е част от стратегията ни за модерно банкиране, фокусирано изцяло върху клиента и неговите потребности“, коментира Румен Радушев, началник управление "Индивидуално банкиране" в Пощенска банка.

 

MyCard има вграден мобилен шопинг навигатор и калкулатор на бонуси

Снимка на телефон:

Благодарение на MyCard всеки може лесно да открие търговските обекти, в които се приемат разплащания с American Express и Visa, предоставят отстъпки при пазаруване или възможност за покупки на равни месечни вноски. В разделите "Офиси" и "Банкомати" чрез Google базирана карта мобилната апликация показва най-краткия маршрут до всеки един търговски обект, клон или банкомат на банката в цялата страна.

Отстъпките и бонусите при активно ползване на кредитна карта от Пощенска банка могат да бъдат значителни. Затова в MyCard е интегриран и специален калкулатор за пресмятане на паричните награди по програмата  за лоялност  - MyRewards.  Приложението е създадено за смарт телефони с операционни системи Android и iOS и може да бъде изтеглено безплатно от Google Play и App Store.