Special Weekly

Me & You

Галерия Ардженто представи ангелски бижута

Всеки човек има свой ангел хранител в зависимост от рождената си дата, казва при първата ни среща Нина Митова. Тя е собственик на новия магазин за бижута Галерия Ардженто, който се намира в столичния ЦУМ. В него бяха представени луксозните колекции от украшения с марката Roberto Giannotti. Лъскавото събитие събра ценители на висшата мода, както и посланиците на Италия и Испания у нас Стефано Бенацо и Хорхе Фуентес с техните съпруги.


Бижутата с форма на ангел са изработени от 18-каратово злато, като всяко от тях е придружено със специалната история на изобразения пазител на доброто. Те са чудесен подарък дори да няма специален повод, защото носят положителен заряд, твърди Митова. Бижутерите от Roberto Giannotti са помислили за по-младите дами, към които са адресирани накитите от 9-каратово злато на линията Disco DeLuxe. Вниманието на ценителите пък беше привлечено от ангелските бижута с малки диаманти. Цените варират и всеки може да си избере накит според вкуса и възможностите си, смята Нина Митова.


За любителите на среброто Галерия Ардженто предлага и специална колекция Мистерията на нощта, която е вдъхновена от Изтока. Мотивите в тези бижута са фокусирани върху символите на късмета и просперитета в древността. Новият бижутериен магазин предлага и аксесоари с марката Gattinoni. Това е една от най-известните къщи за висша мода и прет-а-порте в Италия. В България тя присъства със серията си Planetarium. Gattinoni предлага висок клас чанти и портфейли, вдъхновени от багрите в картините на Леонардо да Винчи. Пясъчно жълто, оранжево и меко кафяво са само част от нюансите в продуктите на италианската фирма. Тези цветове дават възможност чантите да бъдат съчетани с всеки друг цвят от облеклото, казва Нина Митова. Красивите аксесоари се предлагат на цени между 400 и 600 лева.