Special Weekly

Me & You

"Дайнърс клуб България" и ВATTIBALENO с бляскаво парти

S 250 1c5f1d64 0a5e 436c 8400 355a79906b1f

Новата колекция пролет-лято 2015 на модната марка BATTIBALENO беше представена на стилно парти този в изисканата обстановка на столичния Candy Club.

Ексклузивното събитие беше част от  инициативата Fashion's Night Out  на "Дайнърс клуб България" и Fibank (Първа инвестиционна банка), които дадоха възможност на успелите жени и клиенти на "Дайнърс клуб България" първи да се запознаят с най-новите тенденции и да се насладят на любимите си модни изкушения.

Бляскавата вечер събра най-ярките представители на модата, изкуството, спорта и бизнеса в България, сред които личаха имената на Сани Жекова, Надежда Нейнски, Жана Бергендорф, Илияна Раева, Вера Шандел, Мария Гроздева, Благой Георгиев и много други.

Гостите се насладиха на ревю-спектакъла Open Your Eyes, потопиха се в  атмосферата на горещо ориенталско лято и имаха възможността да видят първи етно мотивите, една от водещите тенденции в колекцията за сезон 2015, интерпретирани чрез материите и принтовете.

Събитието за пореден път даде чудесен повод на гостите от "Дайнърс клуб България" да се насладят на най-новото в света на модата, да обменят идеи и отново да докажат, че успехът има женско лице.