Special Weekly

Me & You

"Дайнърс клуб България" и ВATTIBALENO с бляскаво парти

S 250 1c5f1d64 0a5e 436c 8400 355a79906b1f

Новата колекция пролет-лято 2015 на модната марка BATTIBALENO беше представена на стилно парти този в изисканата обстановка на столичния Candy Club.

Ексклузивното събитие беше част от  инициативата Fashion's Night Out  на "Дайнърс клуб България" и Fibank (Първа инвестиционна банка), които дадоха възможност на успелите жени и клиенти на "Дайнърс клуб България" първи да се запознаят с най-новите тенденции и да се насладят на любимите си модни изкушения.

Бляскавата вечер събра най-ярките представители на модата, изкуството, спорта и бизнеса в България, сред които личаха имената на Сани Жекова, Надежда Нейнски, Жана Бергендорф, Илияна Раева, Вера Шандел, Мария Гроздева, Благой Георгиев и много други.

Гостите се насладиха на ревю-спектакъла Open Your Eyes, потопиха се в  атмосферата на горещо ориенталско лято и имаха възможността да видят първи етно мотивите, една от водещите тенденции в колекцията за сезон 2015, интерпретирани чрез материите и принтовете.

Събитието за пореден път даде чудесен повод на гостите от "Дайнърс клуб България" да се насладят на най-новото в света на модата, да обменят идеи и отново да докажат, че успехът има женско лице.

Четете още

Special Weekly

Лятната мода: микс от релакс и комфорт

Проф. Любомир Стойков
Модни тенденции Още »
Банкеръ Daily

"БАНКЕРЪ" връчи своите награди

Вестник "БАНКЕРЪ" връчи за 22-и път наградите "Банкер на годината" на стилна церемония Още »
Банкеръ Weekly
Татяна Дончева, лидер на политическа партия "Движение 21", пред в. „БАНКЕРЪ“

Сегашните партии са един бизнес кръг

Имуществото на фалираната КТБ на практика се разделя между групата около ДПС и групата около правителството на ГЕРБ, категорична е бившата червена депутатка. Още »