Special Weekly

Me & You

България Ер на авиошоуто Небе за всички

На 3 септември Еърбъс А319 на България Ер изпълни красив демонстрационен полет пред погледите на повече от 10 000 души по време на авиошоуто 100 години българска авиация на летище Крумово край Пловдив.


Участието на А319 в демонстрациите включваше изпълнение на touch and go (кацане и незабавно излитане), go around (минаване на втори кръг) и нисък полет над полосата. В допълнение към спектакъла повече от 1200 души се възползваха от възможността да разгледат пилотската кабина на А319 и да разговарят лично с изпълнителния директор на България Ер капитан Янко Георгиев, който управляваше машината по време на авиошоуто.


В продължение на два дни в грандизното шоу участваха още 40 самолета, 10 вертолета и летателна техника на леката авиация от повече от десет страни.


nbsp;


Еърбъс А319 по време на демострационния полет.


Посетители на авиошоуто посрещат Еърбъс А319 .


Гостите се качват на борда на Еърбъс А319 .


Четете още

Банкеръ Weekly

Закон връща у нас дълговото робство

Дава се възможност на синдиците на всяка банка в несъстоятелност сега или в бъдеще автоматично да предявяват претенции към трети, четвърти, пети и неясно още колко по... Още »
Банкеръ Weekly
Провидение

Как хубаво ни цакат с горивата

Къде са сега генералите Борисов и Танов и какво стана с проверките за картел и монополи в бизнеса?
От май досега цената на петрола (сорт Брент) е паднала с повече от 46 процента. По бензиностанциите обаче поевтиняването е четири пъти по-малко. Още »
Банкеръ Daily

Билетчето за градския транспорт в София става 1.50 лв.

Хартиеният билет ще струва с 50 стотинки повече, докато цените за електронния билет и картите няма да се повишават. Още »