Майли Сайръс: „Видях извънземни!“

От доста време насам слушаме и четем за срещите между хора и човекоподобни същества от други планети. Най-често те се случват около зона 51 и като цяло в Съединените американски щати. Но в последно време доста известни американци също започнаха да свидетелстват за срещата си с тях – дори и скандалната Майли Сайръс. Разказваме ви за неотдавнашните преживявания на 27-годишната певица.

 

Бях в колата с моя приятел Рик Оуенс и тъкмо преминавахме през Сан Бернардино (град в Калифорния), когато бяхме застигнати от НЛО. Почти съм сигурна какво видях, но преди това си купих восък с канабис от един тип в камионетка пред магазин за такос, така че е напълно възможно да е било и от канабиса.“ – сподели звездата преди няколко дни пред списание Interview.

Майли обяснява, че летящият обект, в който за малко щяла да се блъсне, приличал на „летящ снегорин в крещящо жълто“: „Видях го как лети – и не само аз го твърдя, а и моят приятел може да го потвърди. На пътя имаше и други автомобили, които също спряха, за да гледат какво се случва. Ето защо си мисля, че това, което видях, е било съвсем истинско.“.

Екранната Хана Монтана даже заяви, че успяла да погледне водача на неидентифицирания обект право в очите: „Мисля, че това, което наистина ме разтърси, бяха очите на нещо, което не успях да разбера съвсем какво е. Вече не мога да гледам към небето по-същия начин… Вярвам, че могат отново да се върнат.

В интерес на истината, няколко дни преди откровението на Майли, Деми Ловато използва социалната мрежа Instagram, за да разкаже за нейното необикновено преживяване. Бившата звезда на „Дисни“ била с няколко приятели в Националния парк „Джошуа Три“ в Калифорния, когато забелязали в нощното небе да прелитат червеникави светлини на някакъв неразгадаем обект. Ето защо 28-годишната певица използва случая, за да апелира към американското правителство най-сетне да признае за съществуването на извънземни.

Впрочем „Джошуа Три“ се намира точно между границите на градовете Ривърсайд и Сан Бернардино, където Майли Сайръс и Рик Оуенс се натъкнаха на неидентифицирания летящ обект.