Малума – колумбиецът, който открадна сърцата на жени от цял свят

Малума – колумбиецът, който открадна сърцата на жени от цял свят. Малума – романтичното лошо момче на регетона… Днес ще ви разкажем малко повече за него.

Момчето, което стои зад псевдонима Малума, се казва Хуан Луис Лондоньо Ариас (на испански: Juan Luis Londoño Arias).  Роден е през 1994г. в Меделин, Колумбия, където той и по-голямата му сестра израстват заедно с родителите си – Марли Ариас и Луис Лондоньо. От тук идва и неговият артистичен псевдоним  – първите срички от имената на майка му, баща му и сестра му Мануела.  В много интервюта Малума споделя, че неговото семейство е най-голямото му вдъхновение. По отношение на любовния си живот, обаче, звездата е изключително лаконична и се опитва да го пази в тайна. Малума проявява страстен интерес към музиката по време на своите тийнейджърски години и е бил известен като добър певец в своята гимназия. Той завършва в Хонтаранес Скуул в Ел Ретиро, където е окуражаван от  приятелите си да започне да пее на местно ниво по конкурси. Той извършва първия си пробив, когато е на 15 г. – композира, заедно с близки приятели, песен наречена No quiero, а година по-късно – Хуан Пара, неговият чичо, му предлага благоприятна възможност да записва в студио като подарък за рождения ден.

Музикалният стил, в който колумбиецът твори, си отива изключително много с имиджа, който той си създава – и романтичен, и груб едновременно. „Героят“ от песните на Малума е лошо момче, което е добро само за една определена жена.

Кариерата на Малума процъфтява изключително бързо след  парчета като La temperaturа, Borró Cassette, El Perdedor. Хитът му Felices los quarto има над 1,5 млрд. Гледания в YouTube. Едва за 3 години Малума успя да направи десетки дуети, някои от които с големи звезди като Талия, Шакира, Рики Мартин и дори Мадона. Преди дни излезе новата му песен с Рики Мартин No se me quita, която вече има над 2 млн. гледания. Предишният летен хит на Малума и Рики – Vente pa’ ca има над 1,5 млрд. гледания – предстои да разберем дали и този ще има същия успех.

След турнетата Pretty boy, dirty boy и F.A.M.E, по време на които не изнесе концерти в България, тази година София ще бъде една от спирките на турнето „11:11“ и българските фенове ще могат да усетят емоцията от това да слушат Малума на живо!