Магията на чайовете Ahmad Tea

Ahmad Tea е семеен бизнес, базиран в Обединеното кралство, който вече четвърто поколение черпи от придобития опит на смесване и дегустиране. Водени от страстта да получим най-финия чай, ние сме се посветили на единственото място, където пиенето на чай е неотменна част от ежедневието – Великобритания. Оптималното съчетание на факторите качество-цена прави марката предпочитана в над 80 държави на шест континента.

Основни конкурентни предимства на AHMAD tea пред другите марки чай:

Всяко пакетче е опаковано в индивидуално алуминиево фолио, което гарантира запазването на вкусовите качества и аромат за продължителен период от време, без да се смесва с външни аромати;

Опаковки с изискан и стилен дизайн, съдържащ класически английски сцени и свежо цветово съчетание;

Green Tea Pure:

Зелен чай

Изключителна смес от зелени чайове от Китай, с присъщ лек вкус и аромат. Нотки на горчивина и свежест, фини нюанси, лекота и чистота. Освежаващият и приятен чай възстановява съзнание, успокоява емоциите и помага са създаването на хармония и фокус.

Lemon Vitality Green Tea:

Зелен чай с Лимон

Ободряваща комбинация от най-висококачествени зелени чайове и свеж вкус на лимон. Съдържа парченца истински лимон, за да придаде пикантна завършеност.

Mint Mystique Green Tea:

Зелен чай с Мента

Съчетание на най-висококачествени зелени чайове, подсилено с листа от мента, за освежаващо преживяване. Популярна напитка след хранене.

Jasmine Romance Green Tea:

Зелен чай с Жасмин

Хармонична и вдъхновяваща комбинация, която балансира опияняващият деликатен аромат на цвят от жасмин с изтънченият вкус на китайския зелен чай. Превъзходен напитка, пресъздаваща горещите средиземноморски вечери в екзотични летни градини.

Detox

Детокс

Балансирана селекция от натурални билки, корени и листа, които стимулират бъбречната функция. Дава енергия и жизненост – една ободряваща комбинация, поддържаща концентрацията през целия ден.

Rooibos&Cinnamon

Ройбос и канела

Успокояващ билков чай, комбиниращ деликатния аромат на африкански Ройбос с топлината на екзотичната канела. Не съдържа кофеин.

Peach&Passion fruit

Черен чай с праскова и маракуя

Освежаваща комбинация от висококачествен черен чай и екзотични аромати на праскова и маракуя. Превъзходна напитка, подходяща за консумация по всяко време на деня, гореща и студена.

English Tea No.1

Черен чай English Tea №1

Превъзходно съчетание на изключителни черни чайове, леко ароматизиран с бергамот. Възхитителна напитка за всякакви поводи, с идеално балансирани аромат, цвят и сила.