Special Weekly

Ladies First

ЗАЩО JACOB COHEN JEANS СИ СТРУВА ВСЯКА СТОТИНКА?

ДЕСЕТ ПРИЧИНИ

СОБСТВЕНО ПЪРВОКАЧЕСТВЕНО ПРОИЗВОДСТВО

Производственият процес се осъществява в италианския регион Венето, след като селектирани редки материали, като Kurabo denim се внасят от Япония - специално за нуждите на Jacob Cohen.

УНИКАЛНИ

Луксозният лейбъл предлага безспорно най-ценната и основна характеристика, търсена и изповядвана в модната религия - Индивидуализмът! Истински уникални, истински индивидуални - не съществуват два еднакви чифта.

ЕКО ПОДХОД

С грижа към околната среда, италианската модна къща използва екологично чисти производствени процеси, като елиминира всякакви химикали при багренето и "прането" на денима - за целта се използва само много трудно достъпната гръцката пемза.

БОГАТО РАЗНООБРАЗИЕ

Освен че е неповторим, всеки чифт Jacob Cohen е част от богата колекция, предлагаща се в разнообразни комбинации и цветове от най-светлата до най-тъмната гама.

ВНИМАНИЕ КЪМ ДЕТАЙЛА

В преследване и на най-малкия детайл всичко е изпипано до съвършенство. Опаковани в картонена кутия и обвити във фина Havana хартия, потребителите получават към покупката си странни допълнения - малка памучна торбичка с пемза и макара с конец в идентичен на шевовете цвят. И това не е всичко.

ПОПУЛЯРНИ СРЕД ЗНАМЕНИТОСТИТЕ

Щом супер знаменитост като Дейвид Бекъм ги е допуснал в гардероба си, още повече под критичното око на съпругата му Виктория... вероятно са достойни и достатъчно специални, за да намерят място и във Вашия.

ЛИМИТИРАНИ СЕРИИ

Идеалният избор за тези, които обичат да са уникални, са именно лимитираните модели, които се разпространяват само в ограничен брой.

С ГРИЖА КЪМ КЛИЕНТА

Освен че ви гарантира най-високо качество дънки, създателят на Jacob Cohen, Nicola Bardelle е взел под внимание всички възможни аспекти при създаването им: "Аз създадох идеалните дънки - тези, които аз самият винаги съм искал да нося - удобни, елегантни и подходящи дори за тези, които имат малки или никакви познания за денима."

ДОКАЗАНО ПОПУЛЯРНИ

Тato Bardelle създава марката, но едва когато синът му Nicola Bardelle поема управлението през 2003 г., дънките Jacob Cohen печелят широко признание и се превръщат в задължителен елемент от гардероба.

БИЖУТО НА БИЖУТАТА ПРИ ДЕНИМА

В дългосрочен смисъл изборът на една добра дреха винаги е по-стойностен, отколкото на други две по-евтини. Защо ли? Отговорът е простичък: Купувай по-малко, избирай по-добре!

WOMEN’S COLLECTION – SPRING/SUMMER 2016

През пролет-лято 2016 фокусът е преди всичко върху ексклузивния деним и неговите превъплъщения. Запазвайки както елегантната, така и спортно-всекидневната страна на женствената визия, марката предлага богато разнообразие от цветове, тъкани и ръчно изработени детайли, някои взаимствани от мъжкия деним, но реализирани в яркосиньо, ябълково зелено, розово и жълто.  Цветовете са изключително актуални и напомнят на hippy glam летата от френската Ривиера през 70-те. Познатите класически модели или пролетно-свежите решения с контрастни цветни шевове, а може би такива с ръчни бродерии и Swarovski елементи: изберете най-подходящите за Вас в Modestamente Boutique, София - ул. "Алабин" 56.