Special Weekly

Ladies First

За пръв път в световната индустрия

Estee Lauder въвежда TurboLash All Effects Motion Mascara™

Новата революционна вибрираща спирала осигурява максимален обем, дължина, разделяне, дефиниране и извиване - Всички ефекти в едно!


Дами, пригответе се да включите двигателя на миглите си! Започва революция в спиралите. Сега, само с едно просто завъртане, на новата революционна спирала можете да създадете миглите, които винаги сте искали. Новата TurboLash All Effects Motion Mascaratrade; на Estee Lauder е първата в света електронна, вибрираща спирала, която предлага всички ефекти - обем, дължина, подчертаване, разделяне и извиване - в една опаковка.


Революционен пробив, очакващата патенти TurboLash All Effects Motion Mascaratrade; комбинира иновативна формула и четка с уникален дизайн, микропулсиращ ефект, който позволява на четката да проникне дълбоко в основата на миглите и да ги разресва по-бързо и ефективно. Докато четката нежно разресва миглите, насища и ги разделя с луксозна формула от корена до върха.


Революционен диза йн на четката


Автоматично се задейства, когато капачката се отвие и революционната, електрическа, вибрираща LashSonic четка trade; нежно обвива всяка мигла от корена до върха ,за мигли с обем, съблазнително удължени, красиво извити и lsquo;наконтениrsquo; всеки път.


Захранването се осъществява от една батерия, микропулсациите на LashSonic четката trade; генерират по 125 осцилации в секунда, което дава възможност на четката да се движи бързо през миглите, което предотвратява спластяването и слепването и осигурява експертно разделяне. Чрез микропулсациите се доставя чисто, бързо и точно прилагане на формулата , като дори и до най-малките мигли достига цвят , които ги обвива от основата до върха.


За по-драматичен поглед или ако се нуждаете от коригиране, специалната четка позволява да добавяте допълнителни слоеве, без това да ви тревожи. Благодарение на разделящото действие на пулсиращата дръжка е възможно да добавите повече пъти от формулата, без да има слепване, което се наблюдава при обикновените спирали.


ldquo;Няма нужда от добра техника на нанасяне, защото четката сама върши работата, тя дава ефект, който не може да се постигне чрез нанасяне на ръкаrdquo;, казва Ан Carullo, старши вицепрезидент на Global Product Development and Innovation, Estee Lauder. ldquo;С този пробив в спиралите всеки потребител е експерт в създаването на драматични, страхотни мигли!rdquo;


Разширена форм ула за луксозно покритие


Смес от Micas и Микросфери с помощта на микропулсациите дават плавен и лесен обем за миглите. Докато Micas подобрява ефективността на леката текстура, за да се предотврати напластяването и слепването и за да са добре дефинирани миглите, Микросферите предоставят ефекта на отстраняване на топчетата чрез издърпване и стречинг на Micas за постигане на драматичен удължаващ и извиващ ефект.


Държащи всички съставки заедно в комбинацията от суспендиращи агенти, съставени от Каолин глина и целулозна гума. Резултатът са мигли, които са оптически увеличени, леки и извити, мигли, които няма да се слепват или чупят.