Special Weekly

Ladies First

В Хил клиник поставят за първи път в България БИО филъри

Работата на естетичните дерматолози на Хил клиник с единствения по рода си органичен филър предизвика фурор по време на уъркшоп в столицата. И десетте пациентки на д-р Валянова, д-р Ванеска и д-р Кожухарова останаха очаровани от извършените корекции на скули, брадичка, назолабиални и марионетни линии с иновативния продукт. Естетичните лекари на известната столична клиника работиха под супервайзърството на прочутия д-р Омер Бушем - председател на турското Дружество по лицево-челюстна хирургия. Клиниката е популярна не само с отличното качество на предлаганите услуги, но и като място, където се предлагат най-интересните новости от световната естетика.

Революционният органичен имплант вече е част от голямата палитра продукти за антиейдж процедури на Хил клиник. Създаден на базата на агарозен гел, продуктът дава добър обем, скулптурира елегантно чертите, компенсирайки по естествен начин следите, оставени от времето.

Агарозата се използва отдавна в медицината, но за пръв път в историята на естетиката е основна съставка в 100% натурален, биосъвместим инжекционен имплант. Което е добра новина за клиентите, които имат високи изисквания за органичния произход на продуктите. Algeness е изцяло биоразградим полизахарид, нова генерация импланти, много толерантен към организма, хипоалергенен и практически подходящ за почти всяко лице.

Д-р Валянова: "Харесва ми да работя с първия реален БИО филър. Тъй като структурата и плътността на продукта е специфична, се изисква определен ъгъл и техника на поставяне. Самата работа отнема повече време, но резултатите си заслужават търпението. Придава контролиран обем, без да съдържа химикали, разтворители и омрежващи агенти, което е важно за голяма част от пациентите ми".

Д-р Ванеска: "Този инжектируем течен биоимплант от ново поколение отлично контурира лицевите черти като скули, марионетни и назолабиални бръчки и извайва овала по долната челюст с доста по-добри резултати от предишни филъри. Корекцията се извършва с по-малко количество и няма алергични реакции. Възстановяването е бързо".

Д-р Кожухарова: "Ползвам с удоволствие органичния филър, за да скулптурирам лицето в желаната форма. Резултатите се запазват по-продължително във времето и зависят от дълбочината на поставяне и количеството продукт. Биоимплантът е подходящ за възвръщане на загубените обеми в областта на скулите, при дълбоки назолабиални или марионетни бръчки, за корекции и подчертаване на лицевия овал".

Заради дългогодишния си опит с различни хиалуронови и биостимулиращи филъри дерматолозите на Хил клиник бързо овладяха и специалната субдермална микроинжекционна техника, съчетана с масаж, която се изисква при работа с Algeness. Начинът на поставянето му е по-бавен в сравнение с други продукти на пазара, но постига отличен ефект: по-изразени скули, по-волева брадичка, смекчаване на бръчките. Резултатите при правилно въвеждане са незабавен естествен обем, фино скулптуриране и оформяне на овали в желана форма.

Биофизичната структура на продукта осигурява моментален резултат, 100% от корекцията се вижда веднага и ефектът се запазва за около 12 месеца. Подходящ е за комбинация с други естетични терапии: лазерен и радиочестотен фейслифтинг, мезоконци и конци с повдигащ ефект, ботокс.

 

За безплатна консултация с естетичен дерматолог в Хил клиник запазете предварително час на 02/439 3131.