Special Weekly

Ladies First

Уникална фотосесия на PALOMA FASHION

За пръв път в България пред величествените декори на Ню Бояна Филмс екип от изключителни професионалисти засне уникална фотосесия, на най- новата сватбена колекция за 2017-а  на дизайнера Поля Кинова и модна къща PALOMA FASHION.

Автор на уникалните кадри е известният моден фотограф Теди Грозданов, а лице на колекцията - прекрасната Петя Велкова. За визията на топмодела се погрижи екип от професионалисти - прическата е дело на Надежда Радева, а гримът на  изключителния make up artist - Джулия.

Новата колекция на PALOMA FASHION е комбинация от изящност и изискана красота.Според талантливата дизайнерка на модния бранд Поля Кинова, колекцията се характеризира с рокли, изцяло изработени от ръчни бродерии в комбинация с богати декорации. Стилно съчетание от елементи на няколко вида дантели в един модел, избродирани с пайети, кристали и перли, придават царственост в най-красивия ден на всяка жена.

Голямото разнообразие от материи, внасят нежно очарование и женственост във визията на булката. Използвани са най-вече фин  тюл, естествена коприна, дантела и френски шифон. Предпочитаните цветове са off white и ivory, в съчетание с нежното розово и телесни нюанси. Водещите силуети са в А-линия, линия  "русалка" и "класическа принцеса".

Деколтетата са сърцевидни, женствени, съчетани  с фини бродерии и елементи от дантела, които подчертават линията на деколтето и гърба по изящен начин. Дълбоките голи гърбове и дългите величествени шлейфове допълват визията на всяка от роклите.

Основен приоритет в работата на PALOMA FASHION  и дизайнера Поля Кинова е услугата make to order, което означава,  че всяка булка може да променя базовия модел по нейно желание и размери.

Екипът от професионалисти на бранда ще ви улесни с много внимание и съвети да направите най-правилния избор на роклята си за сватбения ден. .