Special Weekly

Ladies First

Уханията на пролетта

Allure Sensuelle от ChanelТопъл, плътен, мистериозен и фин ориенталски аромат, който подчертава естествения чар и привлича вниманието.


Estee Lauder Wild Elixir


Новият лимитиран аромат Wild Elixir предлага изразителната, изтънчена цветна комбинация, която оставя предизвикателно усещане за чувственост.


Private collection Amber YlangYlang


Простотата е най-изтънчената форма на лукс и елегантност.


Aерин Лаудер


Внучката на Есте Лаудер, Аерин Лаудер, създава в памет на своята баба нов аромат, въз основа на парфюма Private Collection, който легендата Еспе Лаудер създава в началото на 1970 за лична употреба. Насладете си на тези изключителни ухания.


Tom Ford Black Orchid


Луксозният и чувствен аромат, с наситени тъмни акорди и примамлив елексир от черни орхидеи и билки, е едновременно модерен и класически.


Agent Provocateur L'agent


Провокативна отвара, тъмна и мистериозна, която гали сетивата с аромата на магични цветя, опияняващ амбър и еротичен мускус. Предназначен е за атрактивната жена, възрастта й няма значение.


Burberry Sport Ice


Слънчевият акорд на топъл пясък в комбинация с деликатен мускус и жизнено кедрово дърво се превръщат в изтънчена и трептяща следа. Специално лимитирано издание на аромати за жени и мъже.


Vanitas Versace Eau De Parfum


Идеална хармония от чисти елементи, превъплътени в искрящ аромат, който събуджа едновременно осезаеми и въздушни усещания.


L'Eau de Kanzoamour


Оригинален букет от ароматни усещания, свеж и чувствен като прегръдка. Предлага се в изискан, издължен флакон.


Chanel №5


Парфюмът е номер едно по продажби в света и прави всяка жена, която го използва неповторима. Вече и в уникални спрей опаковки за чанта, перфектни за забързаното всекидневие на съвременните дами: №05nbsp; Парфюмна вода Twist amp; Spray 3х20 мл и №05 E au Premiere Twist amp; Spray 3х20 мл.


Issey Miyake L'Eau d'Issey Florale


Парфюм в елегантен розов флакон, с флорални нотки, сред които преобладава розата.


Dsquared 2 She Wood Golden Light Wood


Този енергизиращ, интензивен и вибриращ аромат, сякаш изпълнен със светлина, е вдъхновен от природата.


Belle d'Opium Yves Saint Laurent


Напомня за'85 омаен дим на ароматно наргиле, разпръскващо уханието на букет от опушени, тютюневи, амброви и плодови нотки, горящо дърво, кадифена праскова и благовонен тамян.


Chance


Женственост, интуиция, жизненост и дързост. Това е първият аромат на Chanel в кръгла бутилка, символизираща колелото на късмета и на Земята, която непрекъснато се движи...


Тom Ford Black Orchid


Луксозният и чувствен аромат, с наситени тъмни акорди и примамлив еликсир от черни орхидеи и билки, е едновременно модерен и класически.