Special Weekly

Ladies First

Sarantis

Примамващият шепот на два съблазнителни парфюма от La Prairie


Silver rain и Mid nightrain sheer mist


Дали заради по-топлото време, ексцентричния лайфстайл, или просто за супернастроение има моменти, когато жената предпочита да носи по-лека версия на любимия си парфюм.


La Prairie с удоволствие представя новите, по-слабоконцентрирани варианти на своите два чувствени аромата, базирани на същите формули. Съчетавайки редки и скъпи съставки, те ни обгръщат в прелестен и примамващ уханен воал...


nbsp;


Cellular Treatment Bronzing Powder - продукт, който предлага безупречна комбинация от цвят и грижа за кожата. Придавайки на лицето невероятен златист тен, той същевременно ретекстурира и подхранва кожата, оптимизира състоянието й, като заличава бръчките и защитава лицето от вредните слънчеви лъчи.


nbsp;


Ferre rose princesse - розата неоспорим символ на женствеността, въплъщава чувствената и хармонична душа на парфюма. Израз на ароматно изживяване, което намира името и вдъхновението си в безценната и аристократична чаена роза.


nbsp;


Cellular Energizing Body Spray - продукт, който съчетава преобразяващия ефект на парфюма и възстановяващите свойства на крема. С други думи - наполовина аромат, наполовина грижа за кожата. Омайва с аромата на сочен червен грейпфрут и на искрящ лимон, с леки нотки на цвят от испанска мандарина и стрита морска трева.


nbsp;


She Wood е първият дамски аромат на италианската модна дизайнерска марка Dsquared2. Създаден е от италианските дизайнери Дийн и Дан Кейтън, братя-близнаци от Канада. Продуктът ухае на цитрусови плодове и теменужка, съчетани с нотки на кедър и ветивер (дървесни видове). Дървената апликация на флакона е от натурален северноамерикански орех.