Special Weekly

ESTĒE LAUDER ПРЕДСТАВЯ

PURE COLOR ENVY SHINE SCULPTING LIPSTICK

S 250 52c17338 71e4 4e7b b3d4 37d72d991940

Pure Color Envy Sculpting Lipstick от Estee Lauder е повече от колекция червила. Те обгръщат устните с елегантен сияен цвят, придавайки многоизмерност за повече плътност и скулптуриран вид. Истински лукс, поместен в нова елегантна опаковка, затваряща се с едно щракване.

 

Скулптуриране

Само с един щрих устните са оформени и скулптурирани с филм от брилянтен, свеж цвят със силно блестящ финиш, който се нанася лесно, безупречно и остава непроменен.

 

Хидратиране

Разглезващата, разтапяща се текстура обгръща устните в кремообразен, гладък и луксозен комфорт. Уникалната формула облича устните в дълготрайна влага.  Те са по-меки, по-гладки и плътни.

 

Блясък

Шестнадесет красиви, женствени цветове, подчертават всяка извивка на устните. Блестящата палитра включва прекрасни нюанси на естествено бежовите, кораловите, розовите и виолетовите цветове.

 

Стил

Вдъхновена от модерната архитектура, новата емблематична опаковка е със силен, но женствен дизайн. Капсулата е в отличителните за Estée Lauder цветове - тъмносиньо и златно. Иновативната магнитна система за затваряне гарантира перфектно съхранение.