Special Weekly

Ladies First

POWER PLATE® - интелигентната грижа за тялото

Каква е общата страст на Мадона, Джулия Робъртс и Джейн Фонда, но също и на сър Антъни Хопкинс, Клинт Истууд, принц Алберт, Михаел Шумахер? Отговорът е - POWER PLATE'ae -най-иновативният и високоефективен фитнес и медицински уред от високо качество, притежаващ знака MDD (отличие за качество на медицинска апаратура в света). Сега всеки може да се убеди в невероятния ефект от тренировките с този уред в столичния Център за естетична медицина и козметика Дерма ЕЛИТ.


Ако и вие сте от хората погълнати от днешният динамичен и напрегнат начин на живот, които нямат време за движение и почивка, не се притеснявайте, защото това се отнася до по-голямата част от съвременното общество. Не чакайте, докато тялото ви започне да се бунтува и оплаква от липса на внимание с добре познатите болки в гърба и ставите. Високоефективният уред POWER PLATE е лесен за употреба, спестява време и е подходящ за всички, независимо от възрастта или физичeското състояние. Освен безспорният ефект на пълноценното физическо натоварване, процедурите с POWER PLATE укрепват, масажират и отморяват тялото.


КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА POWER PLATE?


Единствен по рода си, този уред е триизмерно вибрираща платформа, работеща на принципа на ускорението, чрез която се стимулират естествените рефлекси на тялото. Максималното въздействие се постига чрез насочването на вибрациите в различни посоки, точно както човешкото тяло е биологично програмирано да го прави.


КАК ДЕЙСТВА POWER PLATE?


Ритмичните вибрации активират естествените рефлекси за разтягане и съкращение на мускулите и предизвикват между 30 и 50 ритмични контракции в секунда на всеки мускул от всички мускулни групи едновременно. Благодарение на тази интензивност мускулите използват между 95-97% от капацитета си, което ги предпазва от стареене и отпускане, докато при обикновена тренировка натоварването е до 40 процента. Това е обяснението за бързите и значими резултати, които са впечатляващи и се проявяват още след първия месец - незабавно засилване на кръвообращението, повишаване еластичността на мускулите и ускоряване обмяната на веществата, без да се натоварват сърдечната дейност и ставите. Препоръчителните тренировки са два-три пъти седмично.


nbsp;