Special Weekly

Ladies First

Ода за женствеността

"Всяка жена мечтае да бъде най-красивата завинаги."

 

Christian Dior

Мечтаейки за "интелигентна" и изключителна формула, способна да изненадва със своята ефективност върху кожата, Dior създаде Capture Totale Dreamskin. Серумът прониква в дълбочина, за да въздейства мощно върху процесите на стареене и има регенериращ ефект. Коригира бръчките, порите, тъмните петна, червенината и потъмнелия тен. Capture Totale Dreamskinсъдържа скъпоценни и редки активни съставки, извлечени от цветя на градините на Dior.Продуктът е резултат от 15-годишна експертиза за стволовите клетки и тяхната безгранична сила на регенерация. Уникалната текстура на серума гарантира максимален ефект, който се вижда незабавно, докато Dreamskinдейства дълготрайно и в дълбочина.

Capture Totale Dreamskin- уникална безцветна, с видими резултати за всички нюанси на кожата.

Четете още

Special Weekly

Банкерът трябва да вярва в инстинкта си

Когато вярваш в нещо с цялата си душа и сърце, колкото и да е трудно, го постигаш Жените на мениджърски позиции у нас не са малко, но са ги постигнали с цената на огромни усилия
Г-жо Кариди, как се насочихте към банкерската професия? - Съвсем осъзнато. Възпитаничка съм на математическата гимназия в Ямбол, но въпреки това кандидатствах в... Още »
Банкеръ Daily

Фирмите на Пеевски и депутати от ДПС са изтеглили от КТБ 113 млн. лева за 10 дни

Това е станало дни преди затварянето на банката Още »
Банкеръ Weekly

Смазващи критики от Брюксел за Борисов

Но най-неприятното е, че България, видите ли била изпълнила само една от петте препоръки за реформи, които ни даде преди година ЕК. Още »