Special Weekly

Ladies First

НОВОТО ЧЕРВИЛО DIOR ADDICT

S 250 850e94c2 6d72 4a14 b145 bc69b272ebf1
S 250 f3d397a3 62f0 435b 935a eb9606fa6d83

Dior лансира иновационен пионерски продукт: първото червило с интегриран горен пласт - top coat. С всяко нанасяне оригиналният гел пласт се топи деликатно върху устните, обгръщайки ги в красив лъчист, нежен и чувствен глоси филм, и придава блясък за грандиозен оптически ефект обем и идеална трайност.

35 нюанса светлина от Dior

Червилото Dior Addict е новият аксесоар "втора кожа", подчертаващ стила. Изборът от цветове е разделен на три отличаващи се ефекта, позволяващи на жените да блестят  по 1001 начина.

Glow

Цветове за през деня, които събуждат и украсяват устните в естествени тонове с вечна елегантност: беж, розово и нежен корал.

Flash

Дръзки и електрически поп цветове, като оранж и незабавно привличащия погледа фуксия, за да се забавляваме с ярки цветове на устните.

Glitter

Проблясващи цветове, с максимално подсилена концентрация на перлени пигменти и частици за грандиозно отразяване на светлината от всеки ъгъл.

 

Цветовете

Be Dior

Плътно и дръзко, свръхмодерно малиноворозово, с перлени пигменти тон върху тон.  Градска и  дръзка интерпретация на розовото.

Tribale

Блестящо коралово с лек син нюанс, за перлен блясък, напомнящ обиците Tribale, емблематични за стила Dior.

Wonderful

Нежно бебешко розово, с проблясващи сребърни перлени пигменти, добавящи моментална свежест към грима. Изненадващ свеж и лесен за носене цвят по всяко време.

Smile

Класически цвят на розово дърво, подновено с дързост, за да придаде на устните „румен” ефект, добавя блясък на лицето и  ни кара да се усмихнем.

Четете още

Банкеръ Weekly

Закон връща у нас дълговото робство

Дава се възможност на синдиците на всяка банка в несъстоятелност сега или в бъдеще автоматично да предявяват претенции към трети, четвърти, пети и неясно още колко по... Още »
Банкеръ Daily

Татяна Дончева: Дошло е време разделно

Очевидно не можем да направим класическо разделение между леви и десни, смята лидерът на "Движение 21" Още »
Банкеръ Daily
Илко Семерджиев:

Москов изпълнява "мръсна" поръчка с отпечатъците

Целта на здравния министър е да събере биометричните данни на всички българи, за да се предоставят за ползване на други структури, обвини го негов предшественик. Още »