Special Weekly

Ladies First

Моят аромат - Mon Guerlain

Ароматът

Разкошен, преизпълнен с дързост, показност и мистерия, ароматът изразява модерната жена - силна, но и деликатна, чувствена, любяща и състрадателна. Аромат за жената, която се чувства удобно в кожата си, чието мото е да бъде вярна на себе си и да живее, помагайки на другите.

Парфюмеристът

За Тиери Васер, петия парфюмерист на къщата Guerlain, който оркестрира създаването на аромати за съвременните жени, уханията на бранда не са просто обикновени формули, които обединяват акорди и съчетават редки суровини в тайни концентрации: "Подобно на моите предшественици работата се ръководи от страстта към фината изработка, искреността на първата среща и силата на истинските чувства".

Скъпоценното име

Mon Guerlain - име, подобно на милувка върху кожата. Име, което съживява 200-годишна история, изпълнена с преживявания и многобройни успехи.

Интригуващата композиция

Началната точка зад композицията на Mon Guerlain е ванилията, любима естествена съставка, присъстваща във всеки аромат произведение на изкуството на Guerlain.

Лавандулата Carla разтърсва сетивата, изпълвайки аромата със своята дързост, свежест, чистота и непринуденост.

Жасмин Sambac  е връзка, която свързва вкусната ванилия с лавандулата и придава финес на композицията. 

Сандаловото дърво изразява вътрешното богатство и сила, която всяка жена притежава.

Бутилката икона

Квадратната бутилка е създадена от Габриел Герлен и през 1908-а, и през годините е  вдъхновявала многобройни художници и дизайнери, които я интерпретират в свои творения. Днес тя обгръща новия аромат Mon Guerlain, който отдава почит на съвременната свободна и чувствена женственост.

Музата

Между Анджелина Джоли и Guerlain съществува връзка, създадена от десетилетия, породена от спомени за любовта на нейната майка към пудра на Guerlain с аромат на ирис и виолетки. Години по-късно тази невидима връзка е подновена в Камбоджа, където актрисата снима четвъртия си игрален филм, посветен на спомените на едно дете за войната и загубата. Там започва сътрудничеството между Guerlain и Джоли за създаването на аромат, който обединява живото наследство на бранда за качество с ценностите, идеалите и стремежите на модерната женственост.

Актрисата дарява цялото си възнаграждение от рекламата на Mon Guerlain за благотворителност.