Special Weekly

Ladies First

Могъщата сила на 3D матрицата

Естетичният дерматолог не е лукс, напротив – с професионалните си съвети той може да спести на пациента си много време и средства и да направи така, че кожата му да изглежда перфектно. Подходящият лекар е опитен, компетентен, с усет към детайла и има лека ръка. Редовните посещения на пациента дават възможност на специалиста да опознае лицето и тялото му в развитие. Консултациите са полезни не само заради регулярните поддържащи процедури, но и защото добрият професионалист следи всички новости в бюти индустрията. Затова не е случайно, че научаваме за последния хит в Европа клетъчната - 3D матрица Cellular Matrix - от д-р Елеонора Валянова, един от най-доказаните естетични дерматолози в България при посещение в Хил клиник.

„Традиционно използвахме хиалуронова киселина за хидратация и постигане на обем. Отделно прилагахме обогатена с растежни фактори плазма за ревитализация на кожата. В момента водещ производител на естетични продукти предлага комбинация от двете. Новата формула съчетава ефектите на биополимера и на PRP терапията, за да постигне подобрено клетъчно делене и да стимулира синтеза на собствен колаген. Продуктът се приема много добре от пациентите ми заради бързите и в същото време трайни резултати, които дава” - споделя д-р Валянова.

"Подходящ е за третиране на кожа, загубила блясъка и еластичността си, за заличаване на бръчки и забавяне на процеса на дехидратация, който реално води до стареене. Плазмотерапията отговаря на съвременната тенденция за стимулиране на автогенерацията на кожата с минимална намеса. Тя е една от най-желаните терапии и може да се комбинира изключително успешно с други актуални процедури за подобряване тонуса и плътността на кожата. Подходяща е за лицето, шията, деколтето и повърхността на ръцете, които най-често издават възрастта. Резултатите са впечатляващи, когато се съчетае с метода на радиочестотното подмладяване, ботокс терапията и мезоконците. В Хил клиник разполагаме с пълната гама апаратура и продукти, които да осигурят комплексна грижа за кожата: възстановяване, овладяване структурните промени на дермата, хидратация, скулптуриране, лифтинг."

В реномираната Хил клиник мезотерапията, а и всяка друга процедура, се извършва по най-високите стандарти. Безопасността е гарантирана с индивидуални стерилни комплекти и качествени продукти.

Добрата новина е, че освен вълшебното си влияние върху тена, устойчивостта и гладкостта на кожата Cellular Matrix не оставя никакви следи. След като си тръгнете от кабинета на дерматолога, може веднага да отидете на бизнес среща или вечеря с приятели без никакво притеснение. 

Ако се интересувате от новата терапия, която възстановява естествените биологични функции и хидратира дълбоко, или искате да получите консултация за състоянието на кожата си и възможностите за отстраняване на дефекти (бръчки, отпусната тъкан, хиперпигментации, белези от акне или шарка), попитайте за свободен час в Хил клиник на тел. 02 439 3131. Първичният преглед е безплатен. Повече за клиниката ще научите на www.hillclinic.com.