Special Weekly

Ladies First

MARLY`S ще облича и българските дами

Eдна от водещите италиански модни марки MARLY`S вече има свой представителен бутик у нас. Откриването му бе отбелязано със среща с медиите и дамско събиране, на което специален домакин беше съпругата на италианския посланик в България г-жа Дана Бенацо. Почитателките на италианския шик от Международния женски клуб опитаха вино от родината на бранда и прекараха няколко незабравими часа в стилна обстановка и с добро настроение. Официални гости на събитието бяха Паоло Бастианело, собственик на италианския бранд, представители на бизнессредите и медиите.


Кулминация на събитията, съпътстващи откриването на бутика, беше изисканият коктейл, на който гостите имаха възможност да се насладят на италианско вино и на най-новата колекция на MARLY`S. Тя беше представена от Радост Драганова, предпочетена от известната европейска линия за лице на рекламната си кампания есен-зима 2009/2010.


Горд съм, че нашата марка вече е достъпна за всички ценители на модата и стилното облекло в България, сподели г-н Паоло Бастианело. Вярваме, че българските дами ще оценят по достойнство нашата модна линия и всяка от тях ще намери себе си в дрехите на MARLY'S. На свой ред ние приемаме предизвикателството да осигурим на българските дами красота, удобство и елегантност.


В духа на италианския стил MARLY'S засне фотосесия с рекламното лице за България Радост Драганова. Визията е вдъхновена от концепцията на филма Малена и пресъздава усещането за жената, която властва със своя чар, вдъхновява, предизвиква завист и гняв, поражда желание. Фотосесията е реализирана от екип от професионалисти: арт директор - Биляна Хинова, фотограф - Енчо Найденов, стилист - Лиляна Гергишанова.


Ценителките на стилното марково облекло могат да се информират от уебсайта на MARLY'S на български език - www.marlys.bg, за актуалните колекции за сезона и да научат интересни новини в сферата на модата.


За MARLY`S:


Историята на MARLY`S започва преди 50 години, вдъхновена от вярата на три млади момичета в красотата на мечтите. Шестнадесетгодишните Мариза, Лиза и Инес успяват да открият собствено ателие, а по-късно и фирма, която кръщават с началните букви на имената си.


В момента марката е собственост на италианци, които са я превърнали в холдинг. Освен едноименния бранд той притежава още пет марки за прет-а-порте. Модната група е собственик на осем маркови бутика в Италия и има представителства в Австрия, Германия, скандинавските страни, Гърция, Корея, Тайван, Китай, Русия и Обединените арабски емирства. Представителният бутик на бранда в София на бул. България 58 е най-новото попълнение към групата .